ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πηγή: Intime
 

Είσαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και στον χώρο της δουλειάς σου, στο προπονητήριο του Κορωπίου, δέχεσαι επίσκεψη από οργανωμένους οπαδούς, για να σου θυμίσουν κάποια πράγματα που έχεις ξεχάσει προφανώς. Πώς θα το πάρεις; Δεν είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ αυτός που θα σου κάνει συστάσεις, ούτε ο προπονητής της ομάδας σου που σου κάνει τις παρατηρήσεις του. Είναι οι οπαδοί.

Μια στιγμή. Δεν πρόκειται για απλούς οπαδούς, αλλά για μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, στην πραγματικότητα για την ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Είναι αυτοί που εκλέγουν την διοίκηση, τον πρόεδρο Αλαφούζο. Είναι οι κάτοχοι των μετοχών που έχει χαρίσει ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης.

Να ξέρουμε τι λέμε. Οι 70 που πήγαν χθες Κυριακή πρωί στο Κορωπί είναι αυτοί που θα πιέσουν την Δούρου να ξηγηθεί το πακέτο για την αναβάθμιση της Λεωφόρου. Είναι αυτοί που δεν μπορούν να αδιαφορήσουν όταν οι παίκτες παρουσιάζουν την πολύ άσχημη εικόνα όπως στο ματσάκι με την Εστορίλ.

Τι μπορούν, δηλαδή, να κάνουν τα πραγματικά αφεντικά της ΠΑΕ, οι οργανωμένοι, οι εκπρόσωποι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αν οι παίκτες επαναλάβουν μια άθλια αγωνιστική απόδοση, όπως στην Πορτογαλία; Τίποτα δεν μπορούν να κάνουν. Θεώρησαν, όμως, ότι θα σταθεί χρήσιμη μια “υπενθύμιση” στους παίκτες, ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο,τι μπορεί ένας συνταξιούχος