ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Δεν είναι νορμάλ αυτά τα πράγματα. Να πηγαίνουν οπαδοί στην προπόνηση για να «μιλήσουν» στους ποδοσφαιριστές. Να τους πουν να παίζουν καλά, με ψυχή και πάθος. Δεν είναι νορμάλ όχι αυτό που έγινε, αλλά ότι έγινε με την άδεια του προέδρου της ΠΑΕ. Είναι σα να «αυτοκαταργεί» ο Αλαφούζος την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Άλλο να μεταφέρει ο πρόεδρος στον προπονητή και τους παίκτες την απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας. Και, παρακαλώ, να συνέλθετε διότι αν οι φίλαθλοι πικραθούν κι άλλο πιθανόν να σταματήσουν να έρχονται στο γήπεδο και η εταιρεία θα χάσει λεφτά. Εκτός κι αν ο Αλαφούζος δεν είναι σε θέση να εμποδίσει μια «επίσκεψη» των οργανωμένων οπαδών, όταν αυτοί το επιθυμούν.

Όπως και να ‘χει «κάτι» συμβαίνει. Μου μοιάζει στημένο το έργο. Για ποιο λόγο, όμως; Κάτι κρύβεται. Κάτι κρύβει ο Αλαφούζος. Κάτι έχει στο μυαλό του. Που να ξέρεις τι να ‘ναι αυτό;
Δεν αποκλείεται ο Αλαφούζος να έχει πάρει κάποιες αποφάσεις που να έχουν σχέση με τον προπονητή, όπως και με χρήματα που πρέπει να πληρώσει.

Κι όλο αυτό το σκηνικό με την «επίσκεψη» των οπαδών στο Κορωπί να διευκολύνει. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Απλά απορείς γιατί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέτρεψε, σχεδόν ευλόγησε μια τόσο άκομψη ενέργεια, να «μαλώσουν» τους παίκτες οι οπαδοί.

Κάτι τελευταίο: Λίγα μόλις λεπτά πριν συναντηθούν με τους παίκτες οι οργανωμένοι ένα ραδιόφωνο μετέδωσε την είδηση. «Ποια κουφάλα το κάρφωσε;» ακούστηκε αγανακτισμένος ένας οπαδός.

Διαβάστε ακόμα:

Τα αληθινά αφεντικά του Παναθηναϊκού