ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΦΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Πηγή: Intime
 

Αν δεν μεσολαβήσει κάτι απρόοπτο σήμερα η σούπερ λίγκα θα αποφασίσει για την τύχη του Πανιωνίου και του ΟΦΗ. Η υπόθεση είναι σοβαρή και εκκρεμεί. Θυμίζω ότι προ ημερών είχε γράψει για το θέμα ο αποδυτηριάκιας. Τελικά, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος απέφυγαν να αποφασίσουν και η ώρα της κρίσεως έφθασε.

Η κατηγορία για τις δυο ΠΑΕ είναι ότι προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, δεν θα επαναλάβω το σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ. Η είδηση είναι ότι σήμερα το κλίμα στις άλλες ΠΑΕ της σούπερ λίγκα είναι άσχημο για τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο. Με μια άλλη κουβέντα, θέλουν να τους υποβιβάσουν, σύμφωνα με το νόμο.

Θα γίνει; Δεν ξέρεις. Στην Ελλάδα είμαστε όπου λαμβάνονται υπ’ όψιν οι νόμοι και οι κανονισμοί μόνον αν μας συμφέρουν. Και σε αρκετές ΠΑΕ συμφέρει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, δηλαδή να υποβιβαστούν Πανιώνιος και ΟΦΗ διότι στο τέλος του πρωταθλήματος αντί τεσσάρων ομάδων θα πέσουν δυο.

Πανιώνιος και ΟΦΗ θεωρούνται ομάδες «φιλικές» του Ολυμπιακού, που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ακόμα κι αν θελήσει ότι θα περάσει τη γραμμή του. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, που κρατάνε ανεξάρτητη γραμμή το πιθανότερο είναι να ψηφίσουν «αντιολυμπιακά». Όπως και εκείνες οι ΠΑΕ που θέλουν να ξεφορτωθούν δυο ομάδες και να αυξήσουν έτσι τις δικές τους ελπίδες παραμονής.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγαλύτερη ξευτύλα του τρομοκράτη