ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ! Η ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Πηγή: Intime
 

Ξεκίνησε ήδη η μεγάλη εβδομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ και ποια Βέροια που προηγούνται στο πρωτάθλημα. Κανένας ΠΑΟΚ και καμμία Βέροια και Καλλονή κι άλλες δυνάμεις της αριστεράς και της προόδου δεν πιάνουν μπάζα στην αιώνια κόντρα εν όψει του ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι τα δίνουν όλα και μέχρι την προσεχή Κυριακή θα γίνει χοντρό παιχνίδι. Επειδή είμαστε μαλάκες. Επειδή περισσότερο από τη μπάλλα μας ενδιαφέρει η μαστούρα της οπαδοσύνης.

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ την κόντρα με την Ατρομητάρα. Σίγουρα; Το αποτέλεσμα το έγραψε ο τερματοφύλακας, ο Τσενάμο. Συμβαίνει. Βασιληάδες και θεοί κάτω από το γκολποστ στην καριέρα τους έχουν γνωρίζει μία τουλάχιστον κακή ημέρα.

Κλήρωσε στον Τσενάμο. Η πιο μαύρη νύχτα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Χάρισε δύο γκολ στον αντίπαλο. Το 2-0 του ΠΑΟΚ ήταν μία προσφορά, αληθινό δώρο από τον τερματοφύλακα στον αντίπαλο που δεν άξιζε τη νίκη. Σουτ έξω από την περιοχή που ελέγχεται 100% από τον τερματοφύλακα κι όμως ο γκολκήπερ του Ατρόμητου το ρούφηξε κανονικά.

Η αποθέωση της κακιάς, της κατάμαυρης νύχτας του γκολκπήπερ στο 2-0. Ή, βγαίνεις έξω και ας την χάσεις τη μπάλλα ή, κάθεσαι στη γραμμή του τέρματος. Όχι στο ενδιάμεσο, αυτό που διέπραξε ο Τσενάμο.

Και γίνεται στην επανάληψη το 2-1. Και μένει ο ΠΑΟΚ με δέκα. Εκεί το πήραν το ματς οι παίκτες του Αναστασιάδη. Αντέδρασαν με δύναμη, με υπευθυνότητα, με τρεξίματα. Όχι όπως έπαιζαν προηγουμένως εντελώς λάθος. Με σέντρες για να βρουν τον κοντό σέντερ-φορ, τον Περέιρα που τον είχαν για πλάκα δύο πύργοι. Ο κοντός δεν κερδίζει τον πύργο. Ποτέ.

Μπράβο στον Εργοτέλη. Κανένα μπράβο στην Βέροια. Δηλαδή; Είσαι μικρή ομάδα, και λοιπόν; Παίξε τη μπάλλα σου! Αυτήν που μπορείς. Ας χάσεις. Δείξε πόσο μετράς, όχι να μου κλείνεσαι πίσω, με οχυρωματικά έργα στην άμυνα.

Τον έτρεξε τον Ολυμπιακό ο Εργοτέλης και πέτυχε δύο γκολάρες. Έτσι να ξηγιούνται όλες οι ομάδες. Η Βέροια μετά το 2-0, παρ' ότι δεν έχει πίεση, έχει μαζέψει βαθμούς, την έκανε γυριστή στην άμυνα με τον Λεβαδειακό. Όχι, ρε!

Βλέπω εξελίξεις στην ΑΕΚ. Δεν πάει έτσι, να βγαίνει το μαγικό ραβδί προκειμένου να φθάνει στη νίκη. Περισσότερα, όπως λέγανε παληά στα επίκαιρα, προσεχώς.

Στον Άρη, στην άλλη ομαδάρα εκτός σούπερ λίγκας το σκορ είναι 1-1 στο εσωκομματικό ντέρμπυ. Ο Γαλανός έφαγε τον πρόεδρο του ερασιτέχνη και σκόρασε 1-0. Ο Καλαϊτζίδης ισοφάρισε 1-1 όταν αρνήθηκε μεταγραφή παίκτη που ήθελε ο Γαλανός, ο κύριος πληρώνω το λογαριασμό.

Αλήθεια, τι ρόλο άλλο εκτός από προπονητής παίζει ο Καλαϊτζίδης; Και μάνατζερ, και μέτοχος αύριο, λόγω του αδελφού;

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε Σκοπιανοί και τζιχαντιστές