ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ!

Πηγή: Intime
 

Γαλανός, τέλος από τον Άρη. Ποιος είναι ο Γαλανός; Ο κανένας! Καμμία πραγματική σχέση με την ομάδα. Κάποιος ξένος που είχε τους λόγους του και ανέλαβε τα έξοδα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Χωρίς να είναι μέλος της διοίκησης. Χωρίς καμμία εγγύηση για τα λεφτά που βάζει. Να, γιατί λέμε ότι το παλληκάρι για πάρτη του είναι αυτός που είναι, όμως για τον Άρη είναι ο κανένας.

Σύμφωνοι, ο Γαλανός, όπως στην ταινία του παλαβιάρη Κουέντιν Ταραντίνο Reservoir Dogs, που κυκλοφορούσαν ο μίστερ Μπλε και ο μίστερ Πράσινος, ο μίστερ Λευκός και ο μίστερ Κόκκινος, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους, έτσι έγινε και στον Άρη. Όλοι υποπτεύονται όλους. Και περισσότερο τον μίστερ Γαλανό που τα έχωνε φόρα παρτίδα στους μίστερ διαφόρων χρωμάτων της διοίκησης.

Γαλανός τέλος, λοιπόν, το ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Άρεως και ο άνθρωπος έτρεμε ολόκληρος. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, αφού ο μίστερ Γαλάζιος είχε φάει τον προηγούμενο πρόεδρο Χάρη Παπαγεωργίου και απειλούσε να καταπιεί και τον μίστερ Λευκό, τον κύριο Οικονόμου που ασκεί καθήκοντα προέδρου. Είναι να μην έχει γίνει άσπρος ο άνθρωπος από τον τρόμο του για το αύριο της ομάδας;

Ποια είναι η συνέχεια; Είπαμε. Μιλάμε για τη γεωγραφία του Κανενός. Κανένας ο Γαλανός, κανένας και ο Άρης. Ο ποδοσφαιρικός Άρης. Ποιος, δηλαδή, με πραγματικά κιτρινόμαυρα χρώματα ασχολείται με τον Άρη; Ο κανένας!

Το αγωνιστικό κομμάτι είναι εκτός κάδρου στον Άρη. Σα να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα ο Άρης. Οι ποδοσφαιριστές είναι ξεκρέμαστοι. Και τα πάντα όλα ξοδεύονται σε κόντρες προσωπικές, που γίνονται και δικαστικές.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «θείος Λουκάς», ο μεγάλος πρόεδρος της ΑΕΚ