ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ, Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΜ

Πηγή: Intime
 

Πριν από επτάμισυ χρόνια περίπου ο Παναθηναϊκός κερδίζει 1-0 στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό, με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο ’89. Ίδιο σκορ και στο προηγούμενο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, όταν ο Ολυμπιακός έχασε με αυτογκόλ του Κωστούλα.

«Κερδίστε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κι αφήστε σε μένα το πριμ» είχε υποσχεθεί στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Τζίγγερ, για ντέρμπυ στις 4 Μαρτίου το 2007. Γίνεται το ματς, κερδίζει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας, αλλά δεν υπάρχει φως για το πριμ του μεγαλομετόχου. Πόσο θα είναι. Και πότε θα πάμε τράπεζα λένε στα πηγαδάκια οι παίκτες, επί προπονητή Μουνιόθ.

Παρένθεση. Λίγες ώρες πριν από κάθε ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ο Σωκράτης Κόκκαλης συνήθιζε να πασάρει μια επιταγή 250-300.000 ευρώ στον Κούλη. Ένας είναι ο Κούλης, ο διευθυντής στου Ρέντη, ο Δουρέκας. Ένα έκτακτο πριμ, σπέσιαλ προεδρικό. Κλείνει η παρένθεση.

Στην περίπτωση του ντέρμπυ του 2007 δεν υπήρξε επιταγή, ούτε καν το νούμερο ξέρανε οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Περνάνε οι ημέρες, οπότε ο Παπαδόπουλος, ο σκόρερ, σαν εκπρόσωπος των συμπαικτών του βρίσκει τον Τζίγγερ και του λέει τι γίνεται με το πριμ που μας είχατε τάξει;

«Α, έτσι...» παίρνει ανάποδες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. «Για το πριμ παίζετε, όχι για την ομάδα!».

Διαβάστε ακόμα:

Μικρό το 3-0 του Ολυμπιακού στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟ