ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΡΕΦΕΡΥ;

πηγή: Intime
 

Χίλιαπεντακόσα ευρώ είναι το μεροκάματο του διαιτητή στο πρωτάθλημα. Όχι λίγα, βέβαια. Έχει τη σφυρίκτρα στο στόμα για 90 λεπτά, συν τα χασομέρια και κάνει παντελόνι χιλιαπεντακό. Πόσοι Έλληνες συνταξιούχοι πιάνουν αυτό το νούμερο; Ελάχιστοι. Ελαχιστότατοι.

Για σκέψου. Ένα κοράκι παίζει και τρία ματς το μήνα στη σούπερ λίγκα. Για σκέψου. Χιλιαπεντακό επί τρία ίσον μια τεσσερισημισαρού. Πόσα παίρνει ένας βουλευτής; Κάτι παραπάνω.

Κι αυτά τα λεφτά είναι τα καθαρά. Όχι τα ακάθαρτα, τα βρώμικα. Υπάρχουν και τέτοια; Μόνον σε δύο περιπτώσεις. Αν κάποιος πρόεδρος τα σπρώχνει. Κι αν κάποιος ρέφερυ τα αρπάει.

Πάμε στα πιο απόκρυφα κέρδη, όπως και στις μυστικές ζημίες. Δηλαδή; Διαιτητής στο ντέρμπυ ο Καλογερόπουλος. Παράδειγμα αναφέρουμε. Και τυχαίνει ο Αθηναίος διαιτητής που τον στείλανε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να είναι μπάτσος. Δημόσιος υπάλληλος. Μπαίνεις στη θέση του;

Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σκέπτεται ο διαιτητής. Θα βγω να σφυρίξω ντέρμπυ Καρυστινός-Παπαλαζάρου. Όπως το λέω, θα κάνω τον διαιτητή σε Μαρινάκη κατά Αλαφούζου. Πού να ξέρω τι δύναμη έχουν τα αφεντικά των ομάδων, τι κονέ με τον κρατικό μηχανισμό. Ποιες προσωπικές σχέσεις με αστυνομία και κόμματα. Μήπως φάω καμμια μετάθεση. Γιατί να μην τα υπολογίζει κι αυτά ο σφυρικτράκιας;

Διαβάστε ακόμα:

Μπερδεύονται στο ζύμωμα οι ΠΑΟΚτσήδες