ΜΕΤΑ ΤΟ “2” ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ

 

Και πολύ κάθισε στον ΟΦΗ. Για να τα λέμε όλα, και πολύ τον κράτησε ο ΟΦΗ. Έτσι είναι. Δεν γίνεται παντρειά σε δύο άσχετα πράματα. Πρώτον, η ομάδα της Κρήτης, η πιο μεγάλη στο νησί, δεν είναι φιρμάτη στην Ελλάδα, όπως από την άλλη γκραν σουξέ όνομα είναι ο Ιταλός. Δεύτερον, ο Γκατούζο ήρθε σαν προπονητής και τέτοιος δεν είναι. Στην πραγματικότητα το παλληκάρι αποφάσισε να γίνει προπονητής, όμως λόγω χαρακτήρα είναι μάλλον απίθανο να κάνει καριέρα προπονητή.

Τι θα πει αυτό; Ο Ιταλός έχει συμπεριφορά εκρηκτική, κάποιος θα την έλεγε αλλόκοτη, που δεν τον βοηθάει να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, να ξεφύγει από το προσωπικό του σύμπαν και τους δικούς του αστερισμούς. Άσε ότι βρέθηκε σε μια ελληνική ομάδα, δηλαδή σε κάποιο “καφενείον”, ένα παιδί του ποδοσφαίρου που 20 χρόνια έμαθε να κινείται στα σαλόνια, στην αριστοκρατία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Από την πρώτη στιγμή, πριν ακόμα συμφωνήσει με τον ΟΦΗ ο αποδυτηριάκιας ήταν κατηγορηματικός. Με τίποτα δεν περπατάει αυτή η λογοδοσία. Είπαμε. Και πολύ κράτησε. Ο δε Ιταλός όταν πια πήρε πρέφα που βρίσκεται και κυρίως τι τον περίμενε και πως θα “επέστρεφε” στην Ιταλία, σίγουρα καρπαζωμένος από την προπονητική του θητεία στην Κρήτη, ήθελε να εγκαταλείψει τον ΟΦΗ μετά το “2” στη Λεωφόρο, την περασμένη αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμα:

Ο νόμος του Μήτρογλου πάνω από το νόμο του Μίτσελ