ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

πηγή: Intime
 

Χοντρή επίθεση ετοιμάζει ο Ευάγγελος Μαρινάκης εναντίον του Ιωάννη Αλαφούζου και σύμφωνα μ’ αυτά που ακούγονται από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μπαμ θα σκάσει μετά το ματς με την Γιουβέντους. Τι είδους επίθεση και ποιο μπαμ;

Στόχος είναι ένας. «Να βουλώσει το στόμα του» ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού «γιατί το έχει παρατραβήξει». Λέγεται, μάλιστα, ότι η επίθεση στον Αλαφούζο δεν θα έχει χαρακτήρα «απάντησης» σ’ όσα «αναμασάει» ο ιδιοκτήτης του σκάι, αλλά θα πρόκειται περί αποκαλύψεων, περί στοιχείων σε βάρος του.

Υποτίθεται ο Αλαφούζος είναι σε διαρκή επίθεση εναντίον του Μαρινάκη, από τα πιο ψιλά με τα κογκολέζικα κινητά μέχρι ότι έχει στήσει Παράγκα στο πρωτάθλημα. Και τώρα παίζει η αντίδραση του «αμυνόμενου» Μαρινάκη, αφού προηγουμένως «προετοιμάστηκε» για να βάλει στη θέση του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια επίθεση, που απ’ ό,τι λέγεται, δεν θα γίνει στα ρηχά νερά, δηλαδή ότι ο Αλαφούζος δεν βάζει λεφτά στην ομάδα, ότι κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά θα στήσει τη σέντρα της προσωπικής τους αντιπαράθεσης στα βαθειά νερά του πελάγους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης το πεπόνι και το μαχαίρι