TΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ

 

Οι στημένοι αγώνες. Βγήκε απόφαση; Πώς να βγει αφού ακόμα δεν έχει γίνει η δίκη. Και πότε θα γίνει η δίκη; Σίγουρα όχι μέσα στο 2014. Υποτίθεται ότι έχει προγραμματιστεί, ότι θα προγραμματιστεί για το 2015. Μήνα; Μη ψάχνεις λεπτομέρειες. Ίσως η δίκη γίνει μετά τις εκλογές. Πότε θα γίνουν οι εκλογές; Κανείς δεν ξέρει. Οι μεν θέλουν να γίνουν στην τετραετία, οι δε να γίνουν πρόωρα, αν είναι δυνατόν χθες.

Μπήκαν φυλακή οι Μπέος, Ψωμιάδης για την υπόθεση των στημένων, προφυλακίστηκαν οι άνθρωποι, όχι με καταδίκη, και αναμένουμε τη δίκη. Ποια δίκη; Των στημένων που έχουν γίνει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όχι των στημένων παιχνιδιών που έγιναν στη συνέχεια, ούτε των στημένων που πρόκειται να στηθούν.

Μας κάνεις πλάκα, αποδυτηριάκια; Σε καμμία περίπτωση. Μιλάμε για ένα φαινόμενο. Για το σκάνδαλο των σκανδάλων. Δηλαδή; Σκάνδαλο είναι τα στημένα ματς, όπως π.χ. η Λίστα Λαγκάρντ, η υπόθεση Siemens, η άλλη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με τα δάνεια που έδινε ο Άγγελος Φιλιππίδης, η άλλη δουλειά με τη μικρή ΔΕΗ, την Energa, που έκανε παντελόνι τα χαράτσια που πλήρωναν οι συνδρομητές για το κράτος, η άλλη υπόθεση της Proton Bank με κατηγορούμενο τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Σέρνονται τα σκάνδαλα. Το σκάνδαλο των σκανδάλων είναι αυτό. Που σέρνονται χωρίς να εκδικάζονται στην ώρα τους. Και πιάνουν δικαστήριο όταν έχουν ξεφουσκώσει αυτά τα σκάνδαλα. Όταν θα μας τα έχουν σπάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Οι τρεις βαθμοί δεν λύνουν το πρόβλημα της ΑΕΚ