Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Πηγή: Intime
 

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας. Τι άλλο θα ακούσουνε τα αυτάκια μας. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Τέρμα και τελείωσε. Η εποχή μας, τα χρόνια που ζούμε, είναι το κάτι άλλο. Να το παραδεχθούμε. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά. Είμαστε προνομιακοί.

Βουλευτής της Αλβανίας, όχι της Ιταλίας, σχολίασε στο facebook ότι η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της και κέρδισε την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό. Ε, δεν θέλει ξύλο με βρεγμένη κάλτσα που να την έχεις γεμίσει άμμο; Να φάει μία και να πονάει μιάμισυ εβδομάδα.

Ξύλο όχι γιατί χαρακτήρισε βρωμερότατη ομάδα τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή ασχολείται με θέματα άσχετα. Βρε, λεχρίτη, είσαι βουλευτής, στέλεχος του σοσιαλιστικού κυβερνητικού κόμματος, κάνε πρώτα το δικό σου καθήκον απέναντι στα κωλοπροβλήματα της κωλοκοινωνίας της χώρας σου, και μετά μίλα για το καθήκον της... Γιουβέντους.

“Μέχρι πότε θα κρατάνε τον Αλέγκρι;” διαμαρτύρεται ο Αλβανός βουλευτής Έριον Μπράτσε, αυτός είναι ο σοσιαλιστής και αντιολυμπιακός, που ισχυρίζεται πως οι παίκτες του Μίτσελ έπρεπε να φάνε 7-8 γκολ, τόσες ήταν οι ευκαιρίες της Γιουβέντους. Δεν έγιναν τα γκολ, όμως, διότι φταίει ο προπονητής, αυτός ο Αλέγκρι.

Να τον κάνει υπουργό τον άρρωστο οπαδό της Γιουβέντους ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, ο Έντυ Ράμα, αυτός ασχολείται μόνον με την Δυναμό Τιράνων.

Όσο για την αντίδραση του Ολυμπιακού σε βάρος του βουλευτή, ο δικός σου όταν η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια, θα το παίξει Σκουρλέτης του Σύριζα: «Δεν είπα τίποτα περισσότερο απ’ αυτά που συνήθως καταγγέλει ο κύριος Αλαφούζος».

Διαβάστε ακόμα:

Στην κούλουρη η ψυχή της Γιουβέντους!