ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: Intime
 

Έκτακτη σύσκεψη στον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό! Αιώνια Ελλάς, είναι το σχόλιο του ποιητή. Ας μιλήσουμε σοβαρά και ας αφήσουμε τις γραφικότητες του προπονητή, για τη βούληση της Παναγίας. Αποδυτηριάκιας speaking, not the coach.Ποιητής στο ακουστικό σας, όχι προπονητής. Προαιώνια Ελλάς, μη γελάς.

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο αμέσως μετά τη νεροποντή. Έτσι συμβαίνει. Εδώ και 63 χρόνια σταθερά. Έγιναν τότε οι μεγάλες πλημμύρες διότι έτσι το ‘θελε ο Θεός, όχι η Παναγία, διότι άρχισε να κατουράει ο μεγαλοδύναμος και δεν έλεγε να σταματήσει. Κι αντί η κυβέρνηση να το ρίξει στις δεήσεις και στις λιτανείες, είχε κάνει σύσκεψη έκτακτη.

Καταραμένη αιώνια Ελλάς! Οπότε πέφτει βροχή με το τουλούμι έχουν πρόβλημα οι ίδιες περιοχές, εδώ και χρόνια. Για τους ίδιους λόγους. Και πάντα γίνεται έκτακτη σύσκεψη.

Περαστικός ήτανε από τη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και ευτυχώς που έχασε η ομάδα για να φανεί κι αυτός χρήσιμος. Με την παρουσία, λοιπόν, του Ρώσου έγινε σύσκεψη, έκτακτη παρακαλώ, με τη συμμετοχή όλων, εκτός της Παναγίας. Όλα τα μεγάλα κεφάλια του ΠΑΟΚ στην έκτακτη σύσκεψη. Ιάκωβος Αγγελίδης, Μαρία Γκοτσάρεβα και Ζήσης Βρύζας.

Αποτέλεσμα; «Προχωράμε…, συνεχίζουμε…». Σ’ αυτό συμφώνησαν στην έκτακτη σύσκεψη η οποία θα επαναληφθεί μόνον στην περίπτωση νέας ήττας στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ήταν αδελφίστικο το ντέρμπυ στην Τούμπα