ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ

Πηγή: Intime
 

Δεν τη βγάζει τη σαιζόν στον ΟΦΗ ο Γκατούζο. Ο αποδυτηριάκιας, δηλωμένος θαυμαστής του Ιταλού, επιμένει στην πρόβλεψή του. Προλαβαίνω, ότι δεν έχω προσωπικά με το παλληκάρι. Απλά γουστάρω τέτοιους αληθινούς ανθρώπους, άσχετο αν συμφωνείς μαζύ τους, άσχετο αν μετράνε σαν ποδοσφαιριστές, προπονητές, μουσικοί, πολιτικοί.

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν ανήκει στην εποχή του. Έρχεται από πολύ παληά. Είναι αυτό που λέμε παληός άνθρωπος. Μόνον ένας γνήσιος, αζύμωτος από επιρροές σύγχρονες θα έλεγε αυτή τη κουβέντα που έβγαλε ο προπονητής του ΟΦΗ: “Ίσως ήταν καλύτερα να είχα γεννηθεί 100 χρόνια πριν, όταν ίσχυε η χειραψία, όχι τα χαρτιά και τα μολύβι”.

“Με πήδηξε ο Γκατούζο” είπε ο 33χρονος Σλοβένος Σίσιτς. Με προσέβαλε, εμένα που παίζω 4 χρόνια απλήρωτος στον ΟΦΗ. Ίσως έχει δίκαιο ο μεροκαματιάρης Σίσιτς. Παίζει μπάλλα για να κερδίζει τη ζωή του. Κατανοητό. Ε, αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο Γκατούζο. Ποια λεφτά; Ποιο μεροκάματο; Ναρκωτικό στις φλέβες μας, σου λέει, είναι αυτό που κάνουμε, και δεν το κάνουμε, δεν δινόμαστε επειδή παίρνουμε τόσα κι όχι λιγώτερα.

Χαρακτήρες σαν τον Γκατούζο δεν τους καταλαβαίνουν ούτε οι παίκτες, ούτε αυτοί που παριστάνουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Γι' αυτό θα τον χάσουμε τον Ιταλό.

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας, Μπάγεβιτς, ο ένας στους δύο χάνει