ΑΕΚ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

 

Με μπροστινό τον Ντέμη Νικολαϊδη, λατρεμένο διεθνή ποδοσφαιριστή των τσαμπουκαλεμένων οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, και όλη την παρέα των άφθαρτων και εξυγιαντών, όλοι τους επώνυμοι αεκτζήδες, αναλαμβάνουν τη χρεοκοπημένη οικονομικά ομάδα το καλοκαίρι του 2004. Πουτάνα Ελλάδα, δεν παίζεσαι με τίποτα.

Κάθε άλλο παρά λαμόγια είναι οι εφοπλιστές και τα γκόλντεν – μπόϋς της αγοράς, που είναι πρόθυμοι να οδηγήσουν της ΑΕΚ στο δρόμο της ανάπτυξης, της αναγέννησης. Αρκεί το γαμημένο κράτος να δεχθεί να μπει η ΠΑΕ στις ευνοϊκές διατάξεις του άρθρου 44. Πολύ σωστά η δικαιοσύνη αρνείται να κάνει τη χάρη στην ΑΕΚ, προκειμένου αυτή να γλυτώσει χρέη που με την ευθύνη της είχε προκαλέσει στο κράτος και σε τρίτους.

Ο Ντέμης, ο αρχηγός, έντιμα και ξεκάθαρα τοποθετήθηκε: «Συνεχίζουμε όσο αντέξουμε. Αν η ΠΑΕ δεν μπει στο 44 εγκαταλείπουμε. Βάλαμε 1,5 εκ. ευρώ, δεν έχουμε άλλα λεφτά». Πράγματι οι διάφοροι Νοτιάδες και Παπάδες, Κούληδες και Ρούληδες σε δεύτερο πλάνο έκαναν ρεφενέ το ενάμισυ εκατομμύριο και στη συνέχεια σήκωσαν τα χέρια.

Τελικά σα σήμερα, 18 Νοεμβρίου, το 2004, επί Κωστάκη Καραμανλή πρωθυπουργού, σ' έξι μόλις μήνες από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση που παραμύθι φούρναρης ήθελε να …επανιδρύσει το κράτος, με εφετειακή απόφαση και χωρίς την παρουσία κρατικού εκπροσώπου(!), η ΑΕΚ μπαίνει στο 44. Το σκάνδαλο! Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα μετά από τρία χρόνια; Πουτάνα Ελλάδα δεν παίζεσαι με τίποτα.

Στα 3,5 χρόνια ο Ντέμης Νικολαϊδης εγκαταλείπει την ΑΕΚ το ταμείο της οποίας ήταν περισσότερο χειρουργημένο απ’ ό,τι πριν το άρθρο 44! Ευτυχώς, πουτάνα Ελλάδα, που υπάρχεις ακόμα λόγω τρόϊκας!!! Χωρίς το μνημόνιο, χωρίς εξωτερική ''εποπτεία'' θα είχες ανατιναχθεί.

Η περίπτωση της ΑΕΚ, κι όχι μόνον αυτή, μας λέει κατάμουτρα: Υπάρχουμε ακόμα λόγω μνημονίου. Ό,τι μπορεί κάνει κι αυτό το φουκαριάρικο μνημόνιο. Είναι το μόνο που σε μεγάλο βαθμό λειτουργεί με συνέπεια, με υπευθυνότητα και μας κρατάει ακόμα ζωντανούς.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρδισε 2.000 αντιπάλους