ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πηγή: Intime
 

Παραιτήθηκε ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού, ο με την άδεια του Αλαφούζου εκπρόσωπός του στην Σούπερ Λίγκα Σωπήλης Στράτος. Γιατί; Επειδή το αφεντικό Αλαφούζος αποφάσισε να αποσύρει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το όργανο, την Σούπερ Λίγκα, που ελέγχεται κατά 92% από τον Μαρινάκη. Ο δε Σωπήλης με την παραίτησή του μιλάει για ήθος και θέατρο παραλόγου στο οποίο αρνείται να συμμετάσχει.

Οι αποκαλύψεις του αποδυτηριάκια είναι αναπόφευκτες. Πώς βρέθηκε αναπληρωτής πρόεδρος ο Σωπήλης στην Σούπερ Λίγκα, που την έχει στο τσεπάκι του ο Μαρινάκης, που βάζει πρόεδρο όποιον γουστάρει. Είχε δυο χρόνια τον Γιάννη Μώραλη, που τον έκανε Δήμαρχο Πειραιώς και στη θέση του τοποθέτησε τον καραμπινάτο γάβρο Αγραφιώτη.

Γιατί ο Αλαφούζος ψήφισε για πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα τον Αγραφιώτη, τον έμπιστο του Μαρινάκη; Και γιατί ο Μαρινάκης δέχθηκε να ψηφιστεί από τις ΠΑΕ που ελέγχει ο Σωπήλης σαν αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα; Έγινε αλισβερίσι ανάμεσα στις δυο πλευρές. Να, ποιο ήταν ακριβώς το “deal” το περασμένο καλοκαίρι.

Είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας σε ανύποπτο χρόνο ότι ο Σωπήλης “τρωγότανε” στον Αλαφούζο να τον προτείνει αντιπρόεδρο στην Σούπερ Λίγκα. Μα, πώς θα γίνει αυτό, αναρωτιότανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Για να πάρει τέτοια θέση άνθρωπος του Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί να δώσει το οκέυ ο Μαρινάκης. Και γιατί να το κάνει αυτό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού;

“Τα έχω κανονίσει όλα!” επιμένει ο Σωπήλης στον Αλαφούζο. Πράγματι, με μεσολαβητή πρόεδρο τοπικής Ενώσεως “τα βρήκαν” Σωπήλης και Βρέντζος, δεξί χέρι του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Δηλαδή;

Ο Σωπήλης πήρε τη διαβεβαίωση του Βρέντζου ότι το πρωτάθλημα θα παιχθεί... στα ίσα, φίφτυ-φίφτυ. Ο Μαρινάκης θα δώσει γραμμή στις ΠΑΕ να εκλέξουν παμψηφεί αναπληρωτή πρόεδρο τον Σωπήλη, τον βαρυσήμαντο παράγοντα του Παναθηναϊκού, με την προϋπόθεση ότι ο Αλαφούζος θα ψηφίσει Αγραφιώτη, δηλαδή τον άνθρωπο του προέδρου του Ολυμπιακού. Έτσι κι έγινε.

Τελικά, ποιο είναι το... θέατρο του παραλόγου που καταγγέλει σήμερα ο Σωπήλης;

Διαβάστε ακομα:

Ιβάν και Αλαφούζος να φύγουν από το πρωτάθλημα