ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΑΟΚ;

Πηγή: Intime
 

Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρωτάθλημα. Ποιος το λέει αυτό; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να το λέει αν δεν συμφωνεί ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης. Μα, η ομάδα είναι πρώτη, προηγείται στη βαθμολογία. Και λοιπόν;

Δεν θα κάτσει έτσι η τράπουλα. Άλλο τι βλέπεις σήμερα, άλλο στο τέλος που ξυρίζουνε τον γαμπρό, όπως λένε.

Βεβαίως από τις μεταγραφές, από τους ποιους παίκτες παίρνει μια ομάδα, τα βλέπεις όλα. Πού σκοπεύει. Μέχρι πού φθάνουν οι αγωνιστικοί στόχοι της. Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κάνει αυτές ή, τις άλλες μεταγραφές θα δούμε όλοι αν πράγματι έχει αποφασίσει να κτυπήσει ή, όχι το πρωτάθλημα. Ποιους και πόσους θα πάρει μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Ρώσος, όμως, σα σοβαρός επενδυτής, σα νοικοκύρης άνθρωπος δεν έχει λεφτά για πέταμα. Κατ’ αρχήν και υπ’ όψιν ότι στα διόμισυ χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει ακόμα να μάθει να ψωνίζει παίκτες. Επειδή δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά για να συνεργαστεί με ανθρώπους της δουλειάς, σοβαρούς και με καλό όνομα στην πιάτσα.

Έτσι που λες. Πονάει ο ΠΑΟΚ στον τομέα αυτό. Δίνει λεφτά που δεν πιάνουν τόπο στις μεταγραφές. Μετά είναι το άλλο. Γιατί να προχωρήσει σε ακριβές μεταγραφές, καλές, όχι σάπιες ακριβές μεταγραφές, και έτσι να χρεώσει τον ΠΑΟΚ; Δεν κατάλαβα.

Πολύ καλώς πράττει ο Ιβάν. Εταιρεία είναι ο ΠΑΟΚ. Την παρέλαβε προβληματική και δεν θέλει να την κρατάει πιο προβληματική. Κι αν αύριο αποχωρήσει για τον άλφα, βήτα λόγο να μην την παραδώσει πιο χρεωμένη απ’ όσο την αγόρασε.

Με ποια λεφτά, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ να κτυπήσει παίκτες για να ενισχυθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος; Με λεφτά του Σαββίδη ή, του ΠΑΟΚ; Με λεφτά από το πορτοφόλι του Ρώσου ή, με λεφτά που έχει βγάλει η εταιρεία ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό