ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΕ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

 

Οι μπούκιες στα κοράκια και στα σκοτεινά ήταν πράγματι «μεμονωμένα» επεισόδια μέχρι πριν πέντε χρόνια. Λέμε τι συνέβαινε. Και τι συμβαίνει σήμερα, όπου κάποια άτομα της νύχτας βγάζουνε μεροκάματο κοπανώντας διαιτητές με συγκεκριμένη εντολή. Ανατίναξε το μαγαζί του. Κάψε το αυτοκίνητό του. Στείλτον μια εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Και λες. Γιατί σήμερα το κακό παράγινε; Μπαίνει ένας μεγαλομέτοχος, μεγάλη μούρη, ένας επιχειρηματίας στα όρια του οικονομικού παράγοντα, τόσο δυνατός για να υπογράφει «συμβόλαια» για τα κοράκια; Όχι, ρε.

Να ξέρουμε τι λέμε. Και να αφήσουμε τις μαλακίες, δηλαδή τις ανακοινώσεις του κώλου και τις δηλώσεις στα μικρόφωνα. Πρόεδροι, μεγαλομέτοχοι, τα μεγάλα αφεντικά είναι πού δίνουν το οκέϋ να κτυπηθεί ένας διαιτητής. Για να πάρουν το «μήνυμα» όλοι οι άλλοι στην πιάτσα, κοράκια και κορακοπατέρες.

Και ξανά μανά ρωτάω. Μπαίνεις, ρε μεγάλε, στο κωλοποδόσφαιρο για να μας πουλήσεις μούρη γκαγκστερικιά; Κάνε μας τη χάρη, ρε. Έχεις λεφτά, έχεις δύναμη πολιτική, κοινωνική, και κάνεις επίδειξη ισχύος. Χαμένος είσαι! Όπως στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση κι εσύ και τα παιδιά σου και το όνομα σου να βγει κερδισμένο. Κόψτε το. Μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί λένε, άλλος τρώει το ξύλο