ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Η, ΑΝΤΙ-ΡΑΝΙΕΡΙ;

Πηγή: Intime
 

Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Κάποιοι πρότειναν τον Γιώργο Καραγκούνη για προπονητή της εθνικής ομάδας. Με ποια προσόντα; Με ποιες εμπειρίες; Μιλάμε σοβαρά ή, λέμε ανέκδοτα.

Και μετά τη σκέψη να πάρει ο τυπάρας τη θέση του Κλαούντιο Ρανιέρι ο Μελισσανίδης είπε το άλλο. Να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Καραγκούνης.

Φοβερά πράγματα. Δεν τον προτείνουν τον παίκτη για πρόεδρο της Δημοκρατίας να γλυτώσουμε τις εκλογές; Άσε, ρε. Τι να προλάβει να κάνει το παιδί. Έχουμε τα αγγούρια από πίσω και θα μας λύσει το πρόβλημα ο Καραγκούνης.

Τέλος πάντων, να σου πω με ποιο σκεπτικό ο Μελισσανίδης έριξε την ιδέα για Καραγκούνης στην προεδρία της ΕΠΟ. Για να οργανωθεί τεχνοκρατικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Για να μπουν οι δομές σύγχρονης λειτουργίας στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών. Και πως θα γίνει αυτό;

Πρόεδρος στην ΕΠΟ ένα πρόσωπο που προέρχεται από το αγωνιστικό ποδόσφαιρο. Ένα όνομα καθολικής αναγνώρισης, όπως π.χ. ο Καραγκούνης ή, κάποιος άλλος. Και όλη τη δουλειά να την αναλάβουν τέσσερις αντιπροέδροι, τέσσερις άνθρωποι της αγοράς, επιστήμονες, ειδικοί, ο καθένας στον τομέα του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι υπεράνω ευθυνών. Η παραγωγική δουλειά της ΕΠΟ που αφορά εθνικές ομάδες, χορηγίες, επικοινωνία, διεθνείς σχέσεις κ.α θα είναι αρμοδιότητα των τεσσάρων σωματοφυλάκων.

Διαβάστε ακόμα:

Φοβάται ο Ντάλας μη γίνει Ζωγράφος