ΚΛΑΟΥΣ, Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ

Πηγή: Intime
 

Τα γκολ τα κάνουν οι γκολτζήδες. Αυτοί σώζουν την κατάσταση, ακόμα και αν η ομάδα είναι για κλάματα. Δύο φορές ο Αθανασιάδης πήρε ήδη την κατάλληλη θέση για να πυροβολήσει στον στόχο, πριν ακόμα η φάση εξελιχθεί στην αποκορύφωσή της. Ένα δέκατο του δευτερολέπτου να έχανε στον συγχρονισμό τα δύο γκολ δεν θα γινόντουσταν. Ο μικρούλης ΠΑΟΚ θα έμενε στο 0-0.

Ο Κλάους λειτούργησε πραγματικά σαν κατάσκοπος στο παγωμένο Μινσκ. Όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του έκανε την προσωπική του παρέμβαση. Και η φουκαριάρα Δυνάμο έμεινε με την χαρά να μετριάσει στη ρεβάνς με το «Χ» εκείνη την εξάρα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Απογοήτευσε ο ΠΑΟΚ. Νωθρός. Άτονος. Μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που λες τους μάζεψαν από ‘δω κι από ‘κει. Σαν να μην είχαν ξαναπαίξει μαζύ. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ ζητούσε την νίκη σε βάρος αυτής της μετριότατης Δυνάμο.

Πολύ καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός με την άλλη Δυνάμο, τη μοσχοβίτικη. Σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Να, όμως, που παρ’ ό,τι προηγήθηκε με τον Μπερκ έχασε από 2 γκολ απ’ αυτά που αποφεύγονται.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σιμεόνε ντύθηκε... Τσίπρας