Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Πηγή: Intime
 

Όταν είσαι ρεμάλι δεν είσαι ικανός να αισθανθείς την ανάγκη να σεβαστείς, μάλιστα το θάνατο ενός άλλου ρεμαλιού. Δεν θα πω ότι ήταν ρεμάλι του κερατά ο οπαδός του Ερυθρού Αστέρα που δολοφονήθηκε από ένα ρεμάλι της Γαλατά Σαράι. Αυτοί, όμως, που αποδοκίμασαν τον νεκρό, τον Σέρβο οπαδό, θαρρούν πως είναι σαν τα μούτρα τους.

Κάποια ρεμάλια οπαδοί του Παναθηναϊκού με το που ακούνε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σκοτωμένου Μάρκο Ίβκοβιτς, το 'ριξαν στις αποδοκιμασίες. Είναι ο τεράστιος μαλάκας με δίπλωμα όποιος ξεχωρίζει το ρεμάλι, ανάλογα με την πατρίδα του, την ομάδα του. Το ρεμάλι είναι ρεμάλι, πρώτα αυτό. Αδιάφορο αν είναι Σέρβος, Έλληνας, Τούρκος, Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Γαλατά Σαράι, όποιας ομάδας.

Η τιμή στο νεκρό είναι η κορυφαία εκδήλωση ύπαρξης του ζωντανού. Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί ξεκίνησαν από το σέβας στον αντίπαλο, στον εχθρό. Μην αναφέρουμε επεισόδια από την Ιστορία, είναι περιττό. Να έρθουμε στην εποχή μας. Μιλάμε για κοπρόσκυλα, όχι για φιλάθλους, ούτε καν οπαδούς. Σε παρακαλώ.

Οπαδός είναι αυτός που αγαπά την ομάδα του, όχι εκείνος που λατρεύει να μισεί τον αντίπαλο. Αυτός για ένα λόγο υπάρχει να ζει. Να τον κάνεις τροφή για τα αγριογούρουνα.

Ουδείς μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να τιμήσει, να σεβαστεί το θάνατο αλλουνού. Όχι, όμως, να κατουράς τη μνήμη του πεθαμένου μάλιστα χωρίς να τον γνωρίζεις. Όχι να ασχημονείς στο ένα λεπτό σιγής. Δείχνεις τη ξευτύλα σου και στους άλλους που βρίσκονται στο γήπεδο, εκείνους που αισθάνονται εκείνη τη στιγμή ότι είναι άνθρωποι.

Ο Χίτλερ ζει. Ο θάντος του Σέρβου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη κι όλα όσα συνέβησαν, ακόμα και στην Ελλάδα, μας λέει κατάμουτρα ότι ο Στάλιν ζει. Ότι θα υπάρξουν επιστροφές. Επειδή οι άνθρωποι, οι κοινωνίες των ανθρώπων, όχι των ουρακοτάγκων, είναι ανίκανες να λοιώσουν κρανία στα ρεμάλια.

Φοβερά πράγματα. Ο Ολυμπιακός να θέλει να τιμήσει τον 25χρονο Σέρβο οπαδό επειδή είναι του Ερυθρού Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ να μη συμφωνεί στο ένα λεπτό σιγής διότι ο νεκρός ήταν οπαδός του Ερυθρού Αστέρα κι όχι της Παρτιζάν. Ο Χίτλερ είναι εδώ. Οι πόλεμοι, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα Νταχάου και τα Άουσβιτς είναι πάντα στο περίμενε.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον Τοτό και τη μικρή Λουλού