ΤΡΕΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 

Γκρεμίζεται ο κομουνισμός μέσα σε μια νύχτα στην Ανατολική Ευρώπη και την άλλη μέρα, το τονίζω την άλλη μέρα, όχι μετά από 2-3 ημέρες, εμφανίζεται σ' όλες τις χώρες η μαφία ισότιμη, ίσως και ισχυρώτερη, από την κυβέρνηση. Έπρεπε να περάσουν χρόνια και κάτω από την πίεση της Δύσης για να δώσουν πόλεμο χαρακωμάτων οι πολιτικοί, για να περιορίσουν, για να ελέγξουν τις συμμορίες.

Το άλλο το περίεργο με την πτώση του κομουνισμού ήταν οι ομάδες του ποδοσφαίρου να πέσουν σε γκάγκστερ. Αλά μαφιόζων της μετά της ποτοαπαγόρευσης εποχής, όπου οι γκάγκστερ ήθελαν νομιμοποίηση, έριχναν τα λεφτά τους σε μπίζνες και άρχισαν κολλητηλίκια με πολιτικούς και δικαστές.

Φθάσαμε στην αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Ντνίπρο Ουκρανίας. Ομάδα ιδιοκτησίας τριών ολιγαρχών, Ουκρανών βέβαια. Είναι ένα τρίο ικανών μετακομουνιστικών επιχειρηματιών που είναι απορία παγκόσμια πως δεν έχουν σκοτωθεί ακόμα μεταξύ τους.

Η τριάδα, που ανάμεσά τους παίζει ιεραρχία, δεν είναι του ίδιου επιπέδου και οι τρεις, ασχολούνται με πετρέλαια, με φυσικό αέριο, με μεταλλεύματα, εντός έδρας και εκτός έδρας, σε Ρωσία, Αμερική. Επίσης η τριάδα των Ουκρανών ολιγαρχών έχει στην ιδιοκτησία της μία ομάδα μπάσκετ και μία χόκεϋ.

Διαβάστε ακόμα:

Τι λένε οι γάβροι για τον Μπεργκ