ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Συνδικάτο του εγκλήματος που ελέγχει τη διαιτησία υπάρχει και στην Κύπρο, σύμφωνα με συγκεκριμένες καταγγελίες διαιτητή, ο οποίος αναφέρει ονόματα αυτός, εκείνος, ο άλλος, ο κάθε στο κόλπο. Είπε όσα είπε ο 34χρονος διαιτητής Μάριος Παναγή και ατάκα επισκέφθηκε την αστυνομία και επανέλαβε τις καταγγελίες του. Τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Καμμία εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί το γεγονός. Δεν κατάλαβα. Στην Ελλάδα υπάρχει Παράγκα και στην Κύπρο να μην υπάρχει; Κομματάκι δύσκολο.

Ο Παναγή αναφέρει και το όνομα του παραγκάρχη στην Κύπρο, αυτουνού του παράγοντα που έχει θεσμική θέση στην κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου και δεν τον κουνάει κανείς. Τέλος πάντων, σύμφωνα με τον Παναγή, που μιλάει για 17 σικέ ματς στο πρωτάθλημα, δίνεται η εντύπωση πως η Παράγκα στην Κύπρο είναι πιο ισχυρή, με μεγαλύτερη ρίζες “στο σύστημα” σε σύγκριση με την παραγκούπολη της Ελλάδος.

Και ποια θα είναι η συνέχεια; Αφελής η ερώτηση. Ό, τι έγινε στην Ελλάδα το ίδιο θα γίνει, δηλαδή δεν θα γίνει τίποτα και στο νησί. Θυμίζω ότι μέχρι σήμερα ούτε ένας έχει καταδικαστεί, ούτε καν δικαστεί στην Ελλάδα για συμμετοχή σε κάποια Παράγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Τρεις ολιγάρχες απειλούν τον Ολυμπιακό