ΓΥΝΑΙΚΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ-ΜΑΝΤΖΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Ο χοντρός τσαμπουκάς ανάμεσα στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, Τζαβέλλα και Μάντζιου, βρωμάει “γυναικοδουλειά”. Πριν φθάσουμε στο επεισόδιο που στοίχισε την αποβολή και των δύο στο ματς Λεβαδειακού-ΠΑΟΚ, να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά. Προπονητικά.

Το ότι οι ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες οφελήθηκε ο ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν “μαγκιά” του Τζαβέλλα που προκάλεσε την κόκκινη. Μη σου πω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό η νίκη του ΠΑΟΚ, η διατήρησή του στην κορυφή της βαθμολογίας οφείλεται στην “αλητεία” του Τζαβέλλα.

Θα θυμίσω ότι ο Τζαβέλλας είχε κάνει τσαμπουκά και κόντρα στον Ολυμπιακό με παίκτη πάλι πρώην του Πανιωνίου, τον Μανιάτη. Και η “βεντέτα” των δύο παικτών είχε φθάσει μέχρι το μουντιάλ της Βραζιλίας.

Τι γινόταν την παληά “ηρωική” εποχή του ποδοσφαίρου; Η παληοσειρά ο αποδυτηριάκιας θα σου πει. Ένας πονηρός παίκτης όταν πια είχε κουραστεί, τα είχε δώσει όλα, έβαζε στο σημάδι τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων. Του έδινε μία και τον σακάτευε. Ο ίδιος έπαιρνε την κόκκινη κάρτα, αλλά ο αντίπαλος ήταν αδύνατον να συνεχίσει να παίζει υγιής.

Το αποκλείω ο Τζαβέλλας να είχε τέτοιο σκεπτικό. Τότε τι έγινε; Είπαμε. Γυναικοδουλειά. Δηλαδή; Στο παρελθόν ο Τζαβέλλας είχε γκόμενα κορίτσι του Μάντζιου, ενός παιδιού σεμνού και καθόλου εριστικού στο γήπεδο. Ακόμα με το ίδιο το κορίτσι είχε σχέση και ο Γκέντζογλου, αυτός που σήμερα είναι με την τραγουδίστρια Ηλιάδη.

Γιατί οφελήθηκε ο ΠΑΟΚ από την αποβολή Μάντζιου; Έλα! Είπαμε ότι μιλάμε ποδοσφαιρικά. Παίκτης περιοχής είναι ο Μάντζιος. Αυτόν είχε ανάγκη ο Λεβαδειακός που κηνυγούσε την ισοφάριση με σέντρες.

Διαβάστε ακόμα:

Ρωμαϊκά όργια στο πάρτυ του Κασιδόκωστα