Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!

πηγή: Intime
 

Μέρες που είναι, λίγα 24ωρα πριν από τη γέννηση του Θεανθρώπου η ΕΠΟ έστειλε στη Λιβαδειά διαιτητή όνομα και πράμα. Τον ονόματι Παπά για να σφυρίξει το Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ και να μην επηρεαστεί από τη θεία βούληση της Παναγίας, λατρεμένης του προπονητή των φιλοξενούμενων Αναστασιάδη και του αγίου Φανουρίου, στον οποίο είναι ταμένος ο πρόεδρος των γηπεδούχων Κομπότης.

Να, όμως, που η διαιτητική λειτουργία του Παπά θεωρήθηκε άπιστη, τζιχαντική από τον Άγγελο Αναστασιάδη και, βέβαια, για μια φορά ακόμα τα έβαλε με τον Διάολο, που έχει επηρεάσει τη ψυχή του Μαρινάκη, του προέδρου του Ολυμπιακού.

«Δεν μπορώ να μιλάω για την διαιτησία, δεν μου επιτρέπεται» λέει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το ίδιο είπε και στους παίκτες του μετά το 2-1 στη Λιβαδειά. «Μην ασχολείστε με την διαιτησία, κάνετε κακό στην ομάδα». Να, όμως, που έστω και «καλυμένα» ο Αναστασιάδης, σχεδόν μόνον με την διαιτησία ασχολείται. Ότι για πρώτη φορά από τότε που ο ίδιος παίζει μπάλλα, από τα 12 του, είδε τέτοια «παπαδίστικη» διαιτησία. Ότι αν δεν είχαμε την Παναγία με το μέρος μας δεν θα είμασταν πρώτοι διότι μας κυνηγάνε, διότι μας προκαλούνε να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε και άλλα τέτοια «καλυμένα».

Τελικά. Μ’ αυτά που λένε, Αναστασιάδης και παίκτες, και με αφορμή το κοράκι Παπά, δίνεται ξεκάθαρα η εντύπωση πως ο διαιτητής στη Λιβαδειά ήταν στημένος. Με αποστολή να μην αφήσει τον ΠΑΟΚ να κερδίσει, να τον φορτώσει με κάρτες, να μην επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή. Ένοχος, ποιος άλλος, ο Μαρινάκης που ελέγχει την ΕΠΟ, την διαιτησία.

Να, γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα αντιδράσει, όμως χωρίς να ξεφύγει από το πνεύμα των άγιων ημερών του χριστιανισμού. Εντός της ημέρας συνοδευόμενος απ’ ολόκληρη την προσωπική φρουρά ασφαλείας του θα μεταβεί σε ξωκλήσι να καταθέσει τη διαμαρτυρία του στον Ιησού Χριστό.

Ναι, ο Μαρινάκης θα κάνει ένσταση στον Κύριο παραπονούμενος ότι η Παναγία δεν είναι αντικειμενική, διότι βοηθάει μονάχα τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, να αποκαλύψουμε κι αυτό, προκειμένου να δικαιωθεί στην ένσταση του προς τον Χριστούλη, θα του υποσχεθεί ότι θα κάνει αυστηρότατη δίαιτα και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα έχει χάσει 47 κιλά.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα σταματήσει την κλάψα ο ΠΑΟΚ!