Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ...ΜΩΑΜΕΘ

πηγή: Intime
 

Ποιος μπορεί να κόψει τη γλώσσα του Άγγελου Αναστασιάδη, εννοώ να του απαγορεύσει να πιάνει στο στόμα του την Παναγία; Κανένας. Ο άνθρωπος τελικά είναι μανιακός. Αφήστε το παραμύθι, ότι είναι πιστός.

Ο πιστός πιστεύει. Και δεν πιστεύει στο κακό. Στο στραβό. Στο ανάποδο. Δεν είναι πιστός αυτός που θέλει με το μέρος του την Παναγία ή, την οσία Πελαγία και ενάντια στον άλλον, στον συνάνθρωπό του.

Δεν είναι άπιστος ο μουσουλμάνος. Πιστός είναι. Πιστεύει στον Μωάμεθ. Όπως ο χριστιανός πιστεύει στον Ιησού. Άπιστος και κτήνος είναι ο μουσουλμάνος όταν θέλει να φάει ζωντανό τον χριστιανό και άπιστος και κτήνος είναι ο χριστιανός όταν θέλει το κακό του αλλόθρησκου.

Χριστιανοί οι παίκτες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Το ίδιο κι αυτοί του Λεβαδειακού. Είναι δυνατόν κάποιος χριστιανός νορμάλ, όχι ανώμαλοι, όχι εχθρός και δυσφημιστής της θρησκείας, να λέει ότι η Παναγία ή, αγία Πουλχερία είναι μαζύ μας κι όχι με τον άλλον;

Το χειρώτερο. Ρεζιλεύει τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης, με τη φανατικού κι όχι φωτισμένου τύπου «πίστη» του. Τελικά, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας υγιής οργανισμός που στηρίζεται στις δυνάμεις του, αλλά κυκλοφορεί χάρη στην Παναγία.

Φθάνει πια. Μαζέψτε τον. «Ζήτησα από την Παναγία να μας δώσει το πρωτάθλημα. Η Παναγία βοηθάει πολύ τον ΠΑΟΚ». Αυτά λέει με την υστερική του «πίστη» ο Αναστασιάδης. Μαζέψτε τον.

Διαβάστε ακόμα:

Εχει πλάκα, να χάσει το πρωτάθλημα η Παναγιά