ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΗΣ

 

Πολύ καλά έκαναν οι αληταράδες της ΑΕΚ που πλάκωσαν στο ξύλο τους δημοτικούς συμβούλους της Νέας Φιλαδέλφειας. Πώς θα γίνει, δηλαδή; Ο Δήμος δεν θέλει το γήπεδο στην πόλη. Και θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια τα πρεζόνια της ΑΕΚ; Όχι, δα.

Και βγήκε η ΠΑΕ ΑΕΚ και κατεδίκασε, λέει, τους τραμπουκισμούς των οπαδών της ομάδος που έκαναν επίθεση στο δημοτικό συμβούλιο διότι αυτές οι πρακτικές αποβαίνουν σε βάρος μας. Τι μας λέτε, ρε.

Ελλάδα είναι εδώ. Δεν υπάρχει δίκαιο. Ούτε παίζουν μπάλλα οι νόμοι. Μετράει ο τσαμπουκάς. Η βία. Όποιος έχει τη δύναμη, αυτουνού θα περάσει. Γι' αυτό και τα μαστούρια των φανατικών την έπεσαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Για ξεκίνημα. Να ξέρουν τι τους περιμένει όποιοι δεν θέλουν γήπεδο.

Τι πρέπει να γίνει; Αυτοί που δεν θέλουν το γήπεδο της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια να πλακώσουν αυτούς που δέρνουν όσους δεν θέλουν το γήπεδο. Και να δούμε εμείς οι τρίτοι, οι απ' έξω, ποιος θα νικήσει.

Μα, θα πει κάποιος που δεν ζει στην Ελλάδα, ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Βεβαίως και δεν είναι σωστά πράγματα. Αν στην Ελλάδα έπαιζε το σωστό, το πολιτισμένο, το νόμιμο, τότε δεν θα τολμούσαν οι αληταράδες να μπουκάρουν στο δημοτικό συμβούλιο. Κι αν το είχαν κάνει θα βρισκόντουσαν σήμερα στον Κορυδαλλό.

Τι παίζει στην Ελλάδα; Θα ανοίξει αύριο ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ και τα πρεζόνια θα πουν όχι χάρη σ' εμάς έγινε η δουλειά. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Σιγά μην φταίει ο Τζαβέλλας...