ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΑΝΑΣΤΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

 

Από γλύψιμο δεν κωλώνει ο επαγγελματίας θαρρώ προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Γλύψιμο στον ΟΦΗ. Τι σημαίνει γλύψιμο; Να λες ψέματα. Να παραμυθιάζεις. Με όσο γίνεται πιο χοντρά παραμύθια. Πιο τερατώδη ψέματα. Να λες, να λες εκτός πραγματικότητας λόγια. Κουβέντες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Με την αλήθεια.

Το ίδιο κάνουν και οι πολιτικοί. Και οι γυρολόγοι βουλευτές. Όσο πιο χοντρό παραμύθι λένε τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχουν να μασήσει ο μαλάκας που τους ακούει.

Έτσι και ο Αναστόπουλος. Παραμύθι στον κόσμο του ΟΦΗ, παραμύθι και στα αποδυτήρια. Και ό, τι κάτσει. Ώπα, ρε! Επαγγελματίας είσαι, εταιρεία ανώνυμη είναι ο εργοδότης σου, το ποδόσφαιρο πρώτα είναι μπίζνες. Για να μη ξεχνιόμαστε. Κι αυτό είναι υγεία στο ποδόσφαιρο. Να γνωρίζουμε, όχι να παραγνωρίζουμε, ότι το προπονητιλίκι είναι επάγγελμα. Είναι δουλειά. Απαιτεί παραγωγή δουλειάς.

Ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα. Μπίζνες πρόμπλεμ. Γι' αυτό λέγεται ότι στο συμβούλιο της Τρίτης η σούπερ λίγκα πετάει έξω από το πρωτάθλημα τον ΟΦΗ. Όλα τα άλλα που λέει ο Αναστό είναι για το μπαλκόνι.

Διαβάστε ακόμα:

Στην Ξάνθη αποκαταστάθηκε η τάξη