Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ!

πηγή: Intime
 

Το είχε κάνει ο μακαρίτης Θωμάς Βουλινός. Πήρε την ομάδα και έφυγε από το ΟΑΚΑ. Φοβερό, ε; Ντέρμπυ Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, ο διαιτητής έσπρωχνε τους γηπεδούχους και ο Τομ διέκοψε το παιχνίδι. Διέταξε τους παίκτες του ο Βουλινός να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο.

Παραμονές του αγώνα με την Καλλονή ο ΠΑΟΚ προειδοποίησε με διάγγελμα της ΠΑΕ ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στην ΕΠΟ θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Αντιληπτό ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα. Ότι μας έχουν στο σημάδι. Ότι δεν θα μας αφήσουν να πάρουμε τον τίτλο.

Γι' αυτό ο Κάτε έριξε τα μπινελίκια του στο κοράκι. Γι' αυτό ο Παπαδόπουλος σηκωνόταν από τον πάγκο να καθαρίσει. Γι' αυτό ο Αναστασιάδης έδωσε το σύνθημα “Πάμε να φύγουμε!”.

Ευτυχώς τους φρενάρησε ο Τερζής, ο προπονητής των τερματοφυλάκων, και πρώτα έπεισε τον Αναστασιάδη και μετά συγκράτησε τους παγκίτες που ήδη είχαν ξεκινήσει για τα αποδυτήρια.

Και ρωτάς. Πώς θα τελειώσει, αν το τελειώσει, το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Ο ίδιος ο Βρύζας, ο ίδιος ο Αναστασιάδης να έχουν μέσα τους τον Διάολο, να ανάβουν το μπαρούτι της υποψίας.

Διαβάστε ακόμα:

Σνόμπαρε τον Αναστασιάδη η Παναγία