ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

“Δεν είμαστε με κανένα κόμμα” είπε ο Μελισσανίδης. Εμείς, λέει ο τίγρης, θέλουμε να κάνουμε το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια, δεν μας ενδιαφέρει να νταραβεριστούμε με κανένα κόμμα. Επειδή δεν του επιτρέπεται να τα πει τα πράγματα όπως πρέπει ο Μελισσανίδης, αυτό θα το κάνει ο αποδυτηριάκιας.

Ποιος Σύριζα; Αν μιλάμε σοβαρά, αν μιλάμε πολιτικά, ο Σύριζα είναι μια ιστορία της πλάκας σε σύγκριση με την ΑΕΚ. Της πολύ πλάκας. Να κάνουμε ταμείο.

Εγώ την ξέρω την ΑΕΚ εδώ και 100 χρόνια. Και είναι, και συνεχίζει να είναι αυτή που είναι. Είναι η ΑΕΚ. Ο Σύριζα ποιος είναι; Ο τίποτας είναι. Ο προχθές ΚΚ Εσωτερικού, ο χθες Συνασπισμός και σήμερα Σύριζα. Και αύριο κάτι άλλο κωλομπαρίστικο.

Παρακάτω. Μέχρι το 2009 ο πρώην Συνασπισμός, με πρώην στελέχη του ΚΚΕ και του πρώην ΚΚ Εσωτερικού, ήταν ένα δήθεν κόμμα του 4-5%. Και σήμερα πράγματι είναι το πρώτο
κόμμα. Κι αύριο, σ' ένα χρόνο, σε πέντε χρόνια, πιθανόν να επιστρέψει στο 3-4%. Όπως το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή. Που από το 48 και 46% προς το παρόν είναι στο 4% και θα δούμε αν
θα μπει στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοι τσιμουδιά και στο μουλωχτό