ΜΕΙΟΝ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ

πηγή: Intime
 

Αυτές τις δουλειές τις κάνουν τα όργανα στην Ελλάδα, όχι να κάνουν το κορόιδο ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα κ.α. Και τελικά να εφαρμόζουν τους νόμους μετά από επέμβαση των... ξένων δυνάμεων. Αλά τρόικα, δηλαδή, με τα μνημόνια που υποχρεώθηκε το μπουρδέλο που για να τη βγάλει θέλει δάνεια, όμως δεν δείχνει συνέπεια να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις του.

Τι έγινε με τον ΟΦΗ; Μείον έξι βαθμούς κατ' εντολήν της FIFA. Κακώς. Έπρεπε να τιμωρηθεί η ομάδα χωρίς μας το ζητήσει η Διεθνής συνομοσπονδία. Και σου λένε “κτύπημα” στον ΟΦΗ. Κανένας δεν κτύπησε τον ΟΦΗ, η ίδια η ΠΑΕ φταίει που δεν ήταν συνεπής στον οικονομικό τομέα. Δεν είχε εξοφλήσει κάποιον Πέσιτς κι είχε γραμμένο το χρέος της στο χιόνι.

Δεν πάει έτσι. Ο παίκτης ζήτησε την προστασία της ΦΙΦΑ η οποία μέσω της ΕΠΟ έστειλε το μαντάτο. “Μείον έξι βαθμούς”. Τι να κάνει η Σούπερ Λίγκα; Πειθάρχησε.

Τον ΟΦΗ έπρεπε να τον πετάξουν έξω από το πρωτάθλημα όταν κατέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν το έκαναν, γιατί; Επειδή κανένα ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, ΣΙΑ, Κομισιόν, τρόικα, έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε ακόμα:

Επειδή ο ΠΑΟΚ ζει με τις ...υποψίες του