ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

Με πιάσανε τα γέλοια. Δυόμισυ λεπτά κράτησε, σου λέω το διάβασα και δεν κρατιόμουν. Να 'ναι καλά το παλληκάρι, ένα τέτοιο την ημέρα είναι ό, τι χρειάζεται. Λέω για τον διευθυντή της “Αυγής” και υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα κύριο Νίκο Φίλη. “Έχουμε έτοιμα τα 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ...”. Όχι, ρε!

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι για γιαούρτια. Με μέλι, για να κολλάει στη μούρη και δύσκολα να φεύγει. Όχι, ρε! Και αυγά πουλάνε και καλάθια. Κι έτσι και γιουβέτσι. Σήμερα τα λένε έτσι, αύριο αλλοιώς. Χωρίς “χ”, τι να την κάνουν την ισοπαλία. Παίζουν “1” και “2”, όχι 1x2. Και πέφτουν μέσα.

Ποιο γήπεδο της ΑΕΚ, δεν υπάρχουν λεφτά, κάντε μας τη χάρη έλεγε μόλις προχθές ο εν λόγω συριζαίος, μεγαλοστέλεχος. Και χθες φόρα παρτίδα το ξεκαθάρισε, ότι “Ας έρθουν να τα πάρουν τα 20 εκ. για το γήπεδο της ΑΕΚ...”. Είκοσι, έτσι; Όσα έχει βγάλει ο προηγούμενος περιφερειάρχης Σγουρός. Ο Φίλης δεν δίνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

Διάβασε τις δηλώσεις Φίλη η Ρένα Δούρου, η περιφερειάρχισσα και έχασε το χρώμα της, και στα μάγουλα και στα μαλλιά. Ο δε Τσίπρας είπε κάτι που δεν γράφεται. Με το δίκαιο τους τα έχουν με τον Φίλη. Πιο πονηρός είναι αυτός που το πέταξε για τα 20 εκ. και κορόιδα οι Τσίπρας, Δούρου που αυτοί... δεν έχουν 20 εκ. για την ΑΕΚ;

Διαβάστε ακόμα:

Της πλάκας ο Σύριζα απέναντι στην ΑΕΚ