ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

πηγή: Intime
 

Το ποδοσφαιρικό ματς είναι κανονισμένο να διαρκεί 90 λεπτά. Είμαι παράλογος να ζητήσω παιχνίδι δύο και δυόμισυ ώρες. Από την άλλη είναι για κλωτσές και οι δύο ομάδες όταν έχουν αποφασίσει να με ικανοποιήσουν μόνο για 12 λεπτά. Είτε, λοιπόν, από ανικανότητα, είτε από αδιαφορία με κοροϊδεύουν εμένα τον θεατή και οι δύο αντίπαλοι, και οι χορηγοί τους και το κανάλι που μεταδίδει τον αγώνα.

Έδωσε το πέναλτυ στα τελειώματα το κοράκι σε βάρος του Παναθηναϊκού και άντε να ασχοληθούνε όλοι μ’ αυτήν τη φάση. Ήτανε, δεν ήτανε. Χτύπησε πάλι η εγκληματική οργάνωση ναι ή, όχι. Γι’ αυτά ψοφάμε. Έτσι την έχουμε δει. Αυτά μας χορταίνουν.

Από παιχνίδι μάπα το καρπούζι. Κλωτσοσκούφι. Μονάχα στο τέλος αγρίεψε το έργο. Γκολάρες και οι δύο, το 1-0 από μακρυά του Σενεγαλέζου και το 1-1 από κοντά του Μπεργκ. Γκολ άπιαστα.

Ο ορισμός της ρευστότητας. Και ο Πανιώνιος που το πάλαιψε ο φουκαράς μπορούσε να το πάρει το ματσάκι, και πολύ περισσότερο ο Παναθηναϊκός που είχε τις ευκαιρίες. Πώς, όμως, να σκοράρουν οι πράσινοι, που υποτίθεται κυνηγάνε το πρωτάθλημα όταν ήταν εμφανής η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλο το ζόρι του Σύριζα με τους ΑΕΚτζήδες