ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!

πηγή: Intime
 

Σκοτώνει την ομάδα αυτό το “βουητό” της εξέδρας, είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το 1-0 στον Πλατανιά. Δεν τα λέει καλά ο προπονητής. Σίγουρα έχει δίκαιο, πράγματι οι παίκτες επηρεάζονται όταν τους αποδοκιμάζουν μέσα στο σπίτι τους, στο γήπεδό τους. Έτσι, όμως, όπως μίλησε ο Αναστασιάδης δίνει την εντύπωση ότι όλο το γήπεδο, έστω η πλειοψηφία των παοκτσήδων γιούχαρε τον Τσάνδαρη και τον Κολάσα.

Τι συμβαίνει. Βρίζουν στην Τούμπα καμμια σαρανταριά στημένοι. Παληά ιστορία. Δεκαετιών σκηνικό αυτό. Και επειδή είναι φωνακλάδες οι “δογματικοί” αυτοί “φίλαθλοι”, γι' αυτό ακούγονται.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Κάποιοι όχι μέσα από χαραμάδες, αλλά από πόρτα ανοικτή βρίσκουν και κάνουν. Έχουν τα συμφέροντά τους, τα οφέλη τους και το παίζουν “Φωνή Λαού” με κατευθυνόμενα και στοχευμένα μπινελίκια.

Δεν είναι ότι οι υβριστές της Τούμπας που δεν ξέρουν από μπάλλα, ούτε αποδοκιμάζουν μία τον έναν, μία τον άλλον διότι έτσι προσφέρουν υπηρεσίες στην ομάδα. Ό, τι τους λένε, αυτό κάνουν “χαρτάκι” τους δίνουν πριν από το παιχνίδι.

Είχαν αποφασίσει να τα βάλουν με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αυτή ήταν η “γραμμή”, στην περίπτωση που η ομάδα έχανε στην Καλλονή. Δεν τους βγήκε. Το ανησυχητικό είναι ότι η συμμορία που δρα από τα μπετά της Τούμπας υπάρχει. Και συνεχίζει να κάνει το παιχνίδι της. Είπαμε. Παληά ιστορία.

Διαβάστε ακόμα:

Μονάχοι μας να καθαρίσουμε την μπουγάδα