ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Πέρασαν και τα Χανιά από τα Γιάννενα. Η μία έκπληξη στο κύπελλο καπάκι μετά την άλλη. Για σιγά, ρε. Να σκορπίζει τον Λεβαδειακό 4-1 στην έδρα του ο Απόλλωνας. Να χάνεται 1-0 στην Τρίπολη και ο Αστέρας από τον Ηρακλή. Και να προκρίνονται οι ομάδες της κατώτερης κατηγορίας.

Όπως τα Χανιά (φωτό). Έχασαν στο γήπεδό τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και με το ίδιο σκορ, μάλιστα με ανατροπή, το 1-0, το έκαναν 1-2, και πήραν την παρτίδα αφού έγινε παράταση και κτυπήθηκαν πέναλτυ. Μέσα στα Γιάννενα.

Δεν μιλάει μόνον η διαφορετική κατηγορία, η μία ομάδα στην σούπερ λίγκα, η άλλη στην Β' εθνική. Είναι πράγματι και η αξία των ομάδων. Με τίποτα δεν θα πεις ότι είναι του ιδίου επιπέδου ο Ηρακλής και ο Αστέρας. Σε καμμία περίπτωση. Ανώτερος ο Αστέρας. Στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν φθάνει μόνον ότι η μία ομάδα έχει μια υπεροχή.

Χρειάζεται και η προσπάθεια! Να το παλαίψει το ματς η καλύτερη, μάλιστα όταν η κατώτερη ομάδα είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ο Αστέρας π.χ. το πήγε χαλαρά, του βγήκαν οι άμυνες του Ηρακλή, χάθηκε το ματσάκι, και η πρόκριση μαζύ.

Κερδίσαμε εκτός, σκεφθήκανε, αυτοί του ΠΑΣ, προηγήθηκαν και 1-0, άρα μη ζοριστούμε, θα τη βγάλουμε στο περί-πατο. Να, όμως που περί τον πάτο του ΠΑΣ καταμετρήθηκαν τραύματα μετά το ματς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πουλίδο υπάλληλος του Δήμου Πειραιά!