ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ Ο ΟΦΗ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

πηγή: Intime
 

Μετά τους μείον 6 στον Οφη έπεσε κι άλλη καμπάνα στην ΠΑΕ με μείον 4 βαθμούς. Κανένα πρόβλημα. Για τον ίδιο λόγο και η νέα αφαίρεση βαθμών, επειδή ο ΟΦΗ το 'χει ρίξει σε βερεσέδια με αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Είχε μαζύ τους συμβόλαιο κι όσα τους χρωστούσε το έγραφε στο χιόνι. Κανένα πρόβλημα, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Μη ξεχνάμε ότι μόλις προχθές στην Ελλάδα υπάρχει κυβέρνηση Σύριζα. Και, βεβαίως, μη μας διαφεύγει ότι γι' αυτά που χρωστάει η Ελλάδα υποχρεώθηκε να υπογράψει μνημόνιο, προκειμένου να συνεχιστεί η οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό. Αυτό να γίνει και με τον ΟΦΗ.

Τι περισσότερο έκανε ο ΟΦΗ από το κράτος; Να προταθεί μνημόνιο και στον ΟΦΗ και να αναλάβουν Μαχλάς και σία να αποπληρώνουν τα χρέη στους ποδοσφαιριστές που τους οφείλουν. Και λόγω μνημονίου ο Οφη θα νοικοκυρευθεί, όπως και η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας μας.

Ποια είναι η θέση επ' αυτού του νέου υφυπουργού Κοντονή; Μην μου πεις το παραμύθι. Δεν επεμβαίνουμε, οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν προσφύγει στην FIFA, η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα είναι αυτοδιοίκητο. Άμα είναι έτσι, τότε γιατί μας τα ζαλίζουν ότι θα κάνουν εξυγίανση, ότι θα πολεμήσουν τη διαφθορά;

Να σου πω και το άλλο για τον φουκαρά τον ΟΦΗ, που αν ήταν σ' άλλη χώρα δεν θα είχε καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα. Το άλλο είναι να αναλάβει ο Κοντονής να διαπραγματευθεί το χρέος του ΟΦΗ με τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές. Να ζητήσει, ρε παιδί μου, ένα “κούρεμα”, όπως θα κάνει ο Βαρουφάκης με τους δανειστές μας. Τι σόι Σύριζας είναι αυτός ο Κοντονής!

Διαβάστε ακόμα:

Θα κτυπήσει το παρασκήνιο με ...βαζελίνη