ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Να μιλήσουμε σοβαρά. Δεν λέω, κάποια πράγματα λέγονται και χιουμοριστικά, με ελαφρότητα, με αστεϊσμό. Όπως σου βγαίνει, δηλαδή; Ε, λοιπόν, αυτό που έχω να πω θα το κάνω ξερά, μονόχνωτα όχι καλαμπουρίστικα.

Πανηγυρίζουν, λέει, στον Παναθηναϊκό επειδή ανέλαβε υφυπουργός αθλητισμού ο κύριος Κοντονής. Το θυμήθηκα καθώς τον είδα στην εκδήλωση του ΠΣΑΠ. Γιατί, όμως, το γιορτάζουν το μέγα γεγονός, να έχουμε καλό ερώτημα. Επειδή είναι αριστερός ο άνθρωπος; Επειδή, άλλο αυτό, είναι του Σύριζα; Το λέμε διότι δεν κυκλοφορούν αριστεροί μονάχα στο κυβερνητικό κόμμα.

Η χαρά του Παναθηναϊκού οφείλεται στο ότι ο σύντροφος Κοντονής είναι βάζελος. Όχι, ρε! Ή, κοροϊδεύουν τον κόσμο ή, είναι αφελείς εκεί στον Παναθηναϊκό αν περιμένουν κάτι να αλλάξει στο ποδόσφαιρο επειδή η ζαριά έκατσε σε βάζελο κι όχι σε γάβρο.

Αν, δηλαδή, ο Κοντονής ήταν οπαδός του Ολυμπιακού θα τα έβαφαν μαύρα στον Παναθηναϊκό. Ο σύντροφος δεν θα έκανε κάτι ενάντια στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Η απόλυτη προσβολή στο πρόσωπο του κυρίου Κοντονή. Σα να του λένε κατάμουτρα Δεν είσαι αριστερός, Δεν σ' ενδιαφέρει η εξυγίανση, Αν ξεκινήσεις την επιχείρηση κάθαρση θα το κάνεις επειδή καίγεσαι από οπαδική οργή.

Διαβάστε ακόμα:

Θα κτυπήσει το παρασκήνιο με... βαζελίνη