ΜΕ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΟΦΗ

πηγή: Intime
 

Όποιος δεν έχει πάρει πρέφα ποια είναι η Ελλάδα, τι έχει γίνει στην Ελλάδα και γιατί έφθασε να κυκλοφορεί στα όρια της καταστροφής, αρκεί να ρίξει μια ματιά στον... ΟΦΗ. Η Ελλάδα, η αιώνια Ελλάδα, η αδιόρθωτη Ελλάδα μιλάει με την Ανώνυμη Εταιρεία ΟΦΗ. Να ξέρουμε τι λέμε. Εταιρεία είναι ο ΟΦΗ. Δεν θα την κρίνουμε μόνον πως παίζει στο γήπεδο, ούτε πως συμπεριφέρεται ο οπαδικός της κόσμος στην κερκίδα.

Πρώτον. Ο ΟΦΗ αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα. Την σκληρή γι' αυτόν πραγματικότητα. Έχει χρεοκοπήσει σαν επιχείρηση και επειδή δεν αναγνωρίζει την υπαιτιότητά του παλεύει για τη... σωτηρία του. Να σωθεί η ΠΑΕ, η ομάδα ή, κάποια πρόσωπα που συνήργησαν στην καταστροφή;

Γκρεμίζεται το σπίτι σου, από σεισμό. Διαλύεται από πυρκαγιά. Δεν φταις εσύ. Μπατηράει η επιχείρηση με δικό σου φταίξιμο. Είτε το ένα, είτε το άλλο δεν πετάς στα σύννεφα. Τα βάζεις κάτω να δεις πως θα ορθοποδήσεις. Στην περίπτωση του ΟΦΗ η ευθύνη βαρύνει τον ίδιον. Μόνον.

Οκτώ ποδοσφαιριστές πήρε την τελευταία στιγμή ο ΟΦΗ. Έστω ότι τους πήρε τζάμπα. Με ποια προοπτική; Με ποια στόχευση. Στα τυφλά και με άσφαιρα πυρά δεν βγαίνει η Α.Ε. ΟΦΗ από την περιπέτεια. Όπως η Ελλάδα με δική της κακοδιαχείριση έφτασε στο γκρεμό και αντί να κάνει την αυτοκριτική της έριχνε μπινελίκια στους ξένους.

Διαβάστε ακόμα:

Την είχε φυλαγμένη στον παίκτη το κοράκι