ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΦΗ

 

Κακώς γίνεται σήμερα το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Η Νίκη Βόλου σαν ανώνυμη εταιρεία δεν άντεξε και με αξιοπρέπεια αποσύρθηκε από το κωλοπρωτάθλημα. Το αυτο όφειλε να πράξει και ο ΟΦΗ που είναι περισσότερο χρεοκοπημένος από την ομαδίτσα του Βόλου.

Αυτό είναι το αίσχος. Να μην έχουν τα άντερα να εφαρμόσουν τους κανονισμούς οι ποδοσφαιρικές αρχές και η νομιμότητα, δηλαδή η αξιοπιστία του πρωταθλήματος να βρίσκεται στη βούληση των βερεσεδιάρηδων μεγαλομετόχων, αν πράγματι αυτοί δεν είναι πέτσινοι.

Κι έχεις τον ΠΑΟΚ να μας ζαλίζει τον έρωτα για καθαρό πρωτάθλημα. Γιατί; Επειδή απευθύνεται σε χαχόλους. Δεν υπάρχει καθαρό πρωτάθλημα με ομάδες εξαρτώμενες. Με ΠΑΕ που λαμογιάρουν οικονομικά. Με μεγαλομετόχους που οι ίδιοι κονομάνε, βγάζουν χοντρό μεροκάματο και η ομαδούλα τους χρωστάει δεξιά κι αριστερά.

Και άσε τους πονηρούς που το παίζουν αφελείς, λέω γι' αυτούς που διαμαρτύρονται γιατί ορίζονται τα ματς του ΟΦΗ. Γιατί δεν τον πετάνε από το πρωτάθλημα με τόσα κερατιάτικα σε βάρος του. Και εκθέτει διεθνώς, σε FIFA και UEFA το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ρωτάνε αν φοβούνται μήπως πάθουν κάτι, σε κάποια γωνία σκοτεινή αυτοί που είναι υπεύθυνοι να εφαρμόσουν το νόμο.

Επειδή, δηλαδή, έπαιξε με Ολυμπιακό στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ, να παίξει και με τον ΠΑΟΚ. Έτσι πάει. Κακώς είχαν ορίσει το ματς, ΟΦΗ-Ολυμπιακού. Ήταν εκτός πρωταθλήματος ο ΟΦΗ από τη στιγμή που είχε προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Περίεργο που σαν προβατάκι ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ και δεν αντιδράει. Δεν παίζεται έτσι ο ρόλος του σημαιοφόρου, του πρωταγωνιστή της μάχης για καθαρό πρωτάθλημα. Άλλο γαυγίζω για τα κακώς κείμενα, κι άλλο το παίζω θύμα του κατεστημένου. Αυτά και άσε αυτούς που φοράνε έγχρωμα μυαλά και γυαλιά να ψάχνουν ποιον εξυπηρετεί ο αποδυτηριάκιας μ' αυτά που γράφει.

Διαβάστε ακόμα:

Με άσφαιρα πυρά σημαδεύει το μέλλον ο ΟΦΗ