ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Λες και τα λαμόγια του Άρεως ότι είναι δεμένα το ένα με το άλλο μ' ένα σχοινί. Άλλο ότι ο καθένας απ' αυτούς κυττάει την πάρτη του. Και όλοι πάνω από το συμφέρον της ομάδας βάζουν την τσέπη τους. Μια ζωή. Τι άλλο παρά για την κονόμα ασχολούνται με την ομάδα. Την προσωπική κονόμα.

Τι συμβαίνει στον Άρη; Το μαγαζί είναι ΠΑΕ, δηλαδή ήταν, και θα ξαναγίνει Ανώνυμη Εταιρεία, όμως οι παρατρεχάμενοι από το πουθενά ξεφυτρώνουν στον εκάστοτε μεγαλομέτοχο. Μιλάμε για γεγονότα. Για πράγματα που έχουν συμβεί. Είτε πρόκειται να παίξει ο τραπεζίτης Ψωμιάδης, είτε όταν έπαιξε ο Κοντομηνάς.

Τι συμβαίνει με τον Κάλας; Πρώτον, το παλληκάρι είναι εντελώς άσχετο από μπάλλα. Μυρωδιά δεν έχει από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και τι σημαίνει γενικά Ελλάδα. Το δεύτερο ότι ο πατριώτης δεν είναι κορόιδο. Ήδη τον έχουν συμβουλεύσει να είναι κουμπωμένος σ' όσους τον πλησιάσουν για να του πουν το ποίημα. «Εμείς θα σε βοηθήσουμε, δεν μπορείς χωρίς εμάς. Εμείς οι καλοί αρειανοί, που θέλουμε να υπηρετήσουμε το σωματείο».

Ποιο σωματείο; Δεν υπάρχει κανένα σωματείο στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκας, όλες οι ομάδες είναι εταιρείες. Επιχειρήσεις. Το λαμόγιο δουλειά έχει στο σύλλογο, όχι στην ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Της πλάκας ο Βαρουφάκης μπροστά στον Κάλας