ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

πηγή: Intime
 

Λέγαμε ντέρμπυ, αλλά όλοι συμφωνούσαμε ότι επρόκειτο για ένα ματς με γερό φαβορί. Πιστεύαμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει άνετα το παιχνίδι και πως το βάρος των ονομάτων, η κόντρα Μαρινάκη - Μελισσανίδη, θα παίξει κανονικά από του χρόνου.

Δεν ήταν έτσι. Καμμία σχέση. Και στα ίσα το έπαιξε το ματς η ΑΕΚ. Και χωρίς κλεφτοπόλεμο. Αν ο Ολυμπιακός φάνηκε κάποιες στιγμές να την στριμώχνει ήταν επειδή το κοράκι σφύραγε την επαφή φάουλ. Και το έκανε πολύ μονόπλευρα.

Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ έπαιξε σαν ομάδα Α' Εθνικής ή αν ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα Β Εθνικής. Αυτό που είδα ήταν η ομάδα του Δέλλα να κάνει ευκαιρίες και δοκάρι πριν
σκοράρει και να είναι πιο επικίνδυνη στο χώρο.

Από την άλλη ο Περέιρα νόμιζε ότι το ματς θα ήτανε ματσάκι. Μπορεί να μπέρδεψε την ΑΕΚ με τον Τύρναβο, παρότι του είχαν πει εκ των προτέρων να προσέξει. Ακουσε και έβαλε στην αποστολή πολύ «καλό» κόσμο, όμως η επιλογή της 11άδας απέδειξε πως δεν πείστηκε. Ηταν για τα πανηγύρια το σχήμα, με αποτέλεσμα να τρέχει, στου χρόνου τα μισά, να κάνει μαζέματα.

Ετσι και ολοκληρωθεί η στραβή για τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα υπάρξει θέμα Περέιρα; Μάλλον όχι, θα μου πεις. Είσαι σίγουρος; Πρώτη κόντρα Μαρινάκη Μελισσανίδη και η μπίλια να κάτσει στο κίτρινο, που δεν υπήρχε στη ρουλέτα;

Δεν φταίει ο Ντουρμάζ, που δεν μπορεί το παλληκάρι, ούτε κάτι άλλα παιχτάκια β` διαλογής που γυρόφερναν στην περιοχή της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος έχει το μαχαίρι και την ευθύνη. Πάντως, για να πούμε και το άλλο. Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, αλλά και δυο φορές υπόλογος αν δεν τα καταφέρει. Η ΑΕΚ προειδοποίησε! Ολοι το είδαν πλέον.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κόσμος του Ολυμπικού ψήφισε Μελισσανίδη