Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Αυτό δεν είναι ομάδα και πες μου εσύ τις παπαρδέλες σου. Για τον Σαντάνα, τον Κλάπτον και τον Μπι Μπι Κινγκ. Το ξέρω τώρα ότι σου ξίνισε κι αυτός ο ασχημομούρης ο Περέιρα. Τουλάχιστον ο Μίτσελ ήταν μοντελάκι. Ετσι δεν είναι;

Να πάμε στην ουσία. Ο Ολυμπιακός είναι μια λεγεώνα με μισθοφόρους που παίζουν για την πάρτη τους και περιμένουν την ώρα που θα εξαργυρώσουν τις όποιες εμφανίσεις τους με μια μεταγραφή. Αντε βρες άκρη.

Στη μέση της κατάστασης ο Περέιρα που το πιθανότερο είναι να πάει άκλαφτος παρότι δικαιούται να πει: «Παρέλαβα χάος από τον Μίτσελ». Δε θα έχει άδικο.

Ο Ισπανός δημιούργησε το χάος, εξυπηρετώντας όμως μια πολιτική που προφανώς συναποφασίστηκε με τη διοίκηση. Και προσπαθούσε να μαζέψει τα πράγματα παίζοντας μπάλλα με τους όρους του, με τους παίκτες του και οι υπόλοιποι στην άκρη. Γι` αυτό τον έστειλαν αδιάβαστο τελικά τον Μίτσελ. Επειδή είχε στην απέξω τον Αφελάι, τον Κασάμι, τον Ντοσεβί, τον Τζιμάκο τον Ντουρμάζ, μπορεί και τον Τζιμάκο τον Πανούση.

Μεγάλη μπάλλα βλέπουμε τώρα που είναι όλοι μέσα! Ετσι δεν είναι; Τι μπορεί να κάνει ο Περέιρα; Να σου πω εγώ. Να στείλει μερικούς στην εξέδρα για παραδειγματισμό. Δηλαδή, να γίνει Μίτσελ. Την ίδια συμβουλή θα του έδινε κι ο ίδιος ο Μίτσελ. Χαίρεται.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν χάνουμε από αυτόν τον Ολυμπιακό, λένε στον Παναθηναϊκό