ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Παραιτήθηκε ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα δεν άκουσα αν θα κάνει... αποδεκτή την παραίτηση ο Ιβάν Σαββίδης. Αν ο μεγαλομέτοχος δεν αντιδράσει, δηλαδή σιωπηρά αποδεχθεί την παραίτηση του κυρίου Βρύζα, τότε το πράμα μιλάει μόνο του. Ο Ιβάν ο ίδιος του ζήτησε να παραιτηθεί πριν τον απολύσει.

Κάνουν πλάκες στον ΠΑΟΚ; Όταν δεν είσαι σε θέση να παίζεις σοβαρά, να δουλεύει σοβαρά και δημιουργικά το μαγαζί, είναι επόμενο η πλάκα να φαίνεται για σοβαρό επεισόδιο. Παραιτήθηκε ο Αναστασιάδης, αλλά... δεν παραιτήθηκε διότι δεν εξεδιώχθη. Είπαμε. Πλάκα.

Και γιατί παραιτήθηκε ο Βρύζας; Επειδή, λέει, δεν τον θέλει ο κόσμος. Μιλάμε για σκέτο καλαμπούρι. Ο Αναστασιάδης μένει παρ' ότι δεν τον θέλει ο κόσμος, ο Βρύζας φεύγει. Ο λαός αποφασίζει. Η πιο χοντρή πλάκα.

Ο λαός αποφάσισε να αγοράσει το πακέτο των μετοχών ο Σαββίδης. Ο λαός έφερε τον Αναστασιάδη, τους παίκτες που έκαναν μεταγραφή, τους άλλους που έφυγαν. Όλα με λαϊκή εντολή. Όταν στο μαγαζί λείπει το αφεντικό, τότε αποφασίζει ο λαός. Στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται το σωστό. Να ακολουθεί ο κόσμος τον αρχηγό, τον Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο άγρια κοροϊδία στον ΠΑΟΚ