ΓΙΑ «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

πηγή: Intime
 

Όλα αυτά που έγιναν στη Λεωφόρο, κατά τον Μαρινάκη, οφείλονται στην «τακτική» του Αλαφούζου. Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, κατά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Επειδή από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του σκάι δεν έχει σταματήσει να ρίχνει λάσπη στον ίδιον και τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσω στον Μαρινάκη, έτσι για να κρατάμε καλούς λογαριασμούς, ότι και επί Κόκκαλη, τα ίδια που λέει ο Αλαφούζος, έλεγαν από πλευράς Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού.

Και, βέβαια, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπυ με τίποτα δεν βάζει γλώσσα μέσα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, που μ' αυτά που είπε άφησε ολοκόθαρα υπονοούμενα ότι ο Μαρινάκης είχε «σχέδιο». Ότι σκόπιμα ξεπέρασε τα όρια με το να θέλει να έρθει στο γήπεδο. Επειδή το ξέρει ότι δεν έχει ομάδα, το είδαμε με ΑΕΚ και με Ντνίπρο. Στόχος του Μαρινάκη ήταν να προκαλέσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όχι να παίξει το ματς σε νορμάλ ατμόσφαιρα.

Προκλητικός, λοιπόν, για τον Αλαφούζο και ο Μαρινάκης και ο Περέιρα, που άναψαν τα αίματα τόσο στον κόσμο όσο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ένας πιο υγιής, ο άλλος προβληματικός