Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Καμμία σημασία δεν έχει τι λέει ο υπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Άσε το τι κάνει, διότι δεν κάνει τίποτα, ούτε και πρόκειται να κάνει. Δεν είναι κορόιδο να κάνει κάτι, όταν δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν έχει, δηλαδή, αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει τούτο και το άλλο.

Πολιτικός είναι και δικηγόρος, άρα το μόνο που ξέρει είναι να παρλάρει. Να παραμυθιάζει. Με την τρακατρούκα, λοιπόν, που έριξε ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα έγινε ο Νο2 στο Σύριζα μετά τον Βαρουφάκη. Διαπιστωμένο. Ο υπουργός οικονομικών είναι όλα τα λεφτά σε δημοσιότητα. Και τώρα πλέον ακολουθεί ο κομψός, και με γραβάτα αυτός, σύντροφος Κοντονής.

Φοβερά πράγματα. Όπως έκανε μία χόρτα τους Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ ο Βαρουφάκης, έτσι και ο Κοντονής θα τσακίσει τα πρεζόνια της εξέδρας. Βρήκαν τον μάστορά τους οι οργανωμένοι.

Με την ΑΕΚ τι γίνεται; Στο περίμενε θα είναι η επιστροφή της στη σούπερ ληγκ, για να κάνουμε ταμείο. Δεν υπάρχει επιστροφή στο μεγάλο πρωτάθλημα, αν δεν τελειώσει κανονικά η σαιζόν. Δεν είναι μονάχα αυτό που δεν μέτρησε η υπουργάρα πριν στείλει στη δίαιτα τους χούλιγκανς.

Διαβάστε ακόμα:

Με τον Τσέχο μίλησε ο Κοντονής;