ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

πηγή: Intime
 

Τι είναι ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό; Όχι, βέβαια, ένας πολιτικός, π.χ. κάποιος Κοντονής από το πουθενά που διορίστηκε με ημερομηνία λήξεως πρόεδρος στην ΠΑΕ. Αν ήταν πολιτικός ο Αλαφούζος τότε είχε περιθώρια να ενεργεί ανεύθυνα. Μονάχα να εντυπωσιάζει. Και στα παπάρια του αν παράγει αποτέλεσμα.

Επειδή κυκλοφορούν απίστευτα πράγματα η κουβέντα εν όψει της έκτακτης συνέντευξης του Αλαφούζου μετά την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών. Ότι, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Με τι άντερα να αναλάβει το κόστος μιας τέτοιας απίθανης απόφασης ο Αλαφούζος όταν δεν είναι πολιτικός. Δεν είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Μια στιγμή. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όχι για τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ. Παναθηναϊκός σημαίνει μέγεθος. Βάρος ασήκωτο.

Αλήθεια, τι σημαίνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα; Σημαίνει υποβιβασμός στην Β' εθνική. Γιατί; Σύμφωνα με τους κανονισμούς μετά την απουσία σε τρεις αγώνες και αποβάλλεται και τυπικά η ΠΑΕ από τη σούπερ λίγκα και αφαιρούνται τρεις βαθμοί από κάθε παιχνίδι.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στη Β' εθνική ή, θα επιλέξει την Γ' εθνική για να γλυτώσει χρέη, που είναι εκατομμύρια ευρώ σε διψήφιο αριθμό.

Είναι, όμως, εξωπραγματικό και που το συζήτησε για αυτοαποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα. Υπάρχουν «δυνάμεις», παναθηναϊκές δυνάμεις που επιτόπου θα παρέμβουν. Που δεν θα επιτρέψουν συμπεριφορές που ταιριάζουν μόνον σε συνοικιακές ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Θάνατος του πρωταθλήματος το -3 του Παναθηναϊκού