ΑΛΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Λίγδα λέει τη Λίγκα ο αεκτζής Στήβεν Αβραμίδης, που κάνω κέφι να τον διαβάζω, άλλο αυτό. Και θέλει, βέβαια, ο αεκτζής Στήβεν Αβραμίδης η ομαδάρα του να φύγει από την Β' εθνική, όχι να μείνει στην ίδια κατηγορία, ούτε να επιστρέψει στην Γ' εθνική.

Επικρατεί αυτή η εξωπραγματική άποψη, γενικώς. Την υιοθετούν και οι απατεώνες οι πολιτικοί. Ότι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα είναι καθαρό, ότι δεν γίνονται λαδιές, λαμογιές, στησίματα όπως στο μεγάλο πρωτάθλημα, στη σούπερ λίγκα. Καλά άγρια μεσάνυχτα.

Ο αποδυτηριάκιας, λοιπόν, σου δίνει την πληροφορία ότι όσο πιο κάτω πας, τόσο μεγαλύτερη διαφθορά συναντάς. Ασφαλώς και πιο βρώμικο είναι ένα πρωτάθλημα, κάθε πρωτάθλημα ερασιτεχνικό σε σύγκριση με το επαγγελματικό.

Παρακάτω. Λίγδα, λοιπόν, για τον Στήβεν η λίγκα. Και σαν άλλος Τσίπρας που ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη της αντίδρασης και των τραπεζών στην Ευρώπη των λαών τρέχα γύρευε, έτσι το βλέπει ο αεκτζής Στήβεν. Να πάει η ομάδα στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα, όμως με στόχο να την κάνει λίγκα των προλετάριων, πρωτάθλημα της ισονομίας, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας. Και πώς θα γίνει αυτό;

Αν δεν πήρατε χαμπάρι κρίνω συμπεριφορές. Στον Έλληνα δεν αρέσει η κριτική, του πάει να κατηγορεί. Και δεν ξέρει τι θα πει αυτοκριτική. Του ταιριάζει γάντι να βγαίνει απ' έξω απ' ό, τι λερωμένο και στραβό κυκλοφορεί.

Φοβερή ανακάλυψη. Φταίνε οι άλλοι, όχι εμείς, όχι εγώ. Μιλάμε για την επινόηση της αιωνιότητας. Εγώ είμαι ο αδικημένος, όλοι οι άλλοι είναι οι υπεύθυνοι, τέλος πάντων κάποιος άλλος είναι ο καριόλης. Μόνον για ποδόσφαιρο δεν μιλάμε, αν δεν το καταλάβατε.

Διαβάστε ακόμα:

Οι χούλιγκαν είναι σοβαρό εκλογικό σώμα, γράφει ο Στήβεν Αβραμίδης