ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Δοκιμασία που θα ξεγυμνώσει πολλά για την ΑΕΚ του 2015 η δεύτερη κόντρα με τον Ολυμπιακό. Δεν πιάνω το αγωνιστικό κομμάτι. Άλλο αυτό. Μπάλλα είναι κι όλα μέσα. Δεν το ξεχνάμε ποτέ. Ένα παιχνίδι η ρεβάνς του 1-1 και τίποτα δεν αποκλείεται. Μέσα η θριαμβευτική πρόκριση για την ΑΕΚ, όπως και ένας ταπεινωτικός αποκλεισμός της. Όποιος δεν τα δέχεται αυτά είναι άουτ.

Πέρα για πέρα δικαιολογημένη είναι η κάργα αισιοδοξία των αεκτζήδων για την ρεβάνς. Η δοκιμασία, όμως, που έλεγα δεν αφορά τους παίκτες. Την ομάδα. Το σύστημα ΑΕΚ, όπως έχει διαμορφωθεί μετά το κατρακύλισμα στην Γ' εθνική, αυτό είναι που θα κριθεί. Πως θα αντιδράσει στην περίπτωση αρνητικού γηπεδικού αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Ότι οι παίκτες του περισσότερο από τη φανέλλα θα παίξουν για την πάρτη τους. Για το προσωπικό τους συμφέρον. Για την προσωπική τους αγωνιστική αξιοπιστία. Όσο, λοιπόν, σε πτώση και να βρίσκεται ο πρωταθλητής, τουλάχιστον αδιάφορος δεν θα παρουσιαστεί.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θα κριθεί όχι τόσο, για την αγωνιστική αξία της στην πιθανή περίπτωση πρόκρισης, όσο για τη «διοικητική» της αντίδραση στον επίσης πιθανό αποκλεισμό. Έτσι ώστε να μην ανακοπεί η πετυχημένη πορεία επιστροφής στο μεγάλο πρωτάθλημα με συναισθηματικό τραυματισμό των οπαδών της.

Διαβάστε ακόμα:

Σε παράκρουση οι ΑΕΚτζήδες για τη ρεβάνς