ΜΑΓΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΣΙ

πηγή: Intime
 

Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο! Η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού. Συνεχίζεται το πρωτάθλημα που είχε διακόψει ο μουσάτος, όμως με παιχνίδια μπροστά στα μπετά. Όχι, δεν
είναι ανέκδοτο για τον Τοτό και την Μικρή Λουλού. Είναι η πανηγυρική επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα είναι ινδιάνικη χώρα. Της φυλής των Σιου ή, των Απάτσι.

Είμαστε αυτοί είμαστε, δεν έχουμε καμμία διάθεση να αλλάξουμε την εικόνα μας σαν κοινωνία και το μόνο που κάνουμε είναι να καταδεικνύουμε τη γραφικότητά μας με τις
κυβερνητικές αποφάσεις.

Ποιος κέρδισε όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα για μία εβδομάδα; Ο υπουργός, οι ΠΑΕ, το πρωτάθλημα, ο κόσμος, ποιος. Ποιος κέρδισε όταν συνεχίζεται το πρωτάθλημα και ποιο είναι το νόημα να γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο.

Είμαι υπουργός σε ινδιάνικη χώρα, σου λέει ο Κοντονής. Φοβόμαστε ότι θα γίνουν επεισόδια, θα πει ο Κοντονής, γι' αυτό δεν επιτρέπω κόσμο στα γήπεδα. Και μέχρι πότε θα τραβήξει το ανέκδοτο; Εκτός κι αν στέκεται λογικά, μαρξιστικά, ότι μία κατάσταση δεκαετιών αλλάζει σε μία εβδομάδα.

Ε, λοιπόν, αν είσαι αρχιδάτη κυβέρνηση σου λέω ότι τα πάντα αλλάζουν σε μία νύχτα, λέει ο αποδυτηριάκιας. Όλα μπαίνουν στο δρόμο τους αρκεί να ξέρεις τι είναι εκείνο που θα κάνεις. Ο Κοντονής είναι άσχετος. Εκπροσωπεί ένα άσχετο κόμμα. Έναν Σύριζα μία από τα ίδια.

Αν ήταν κάτι άλλο το κόμμα του Κοντονή, τότε θα είχε έτοιμες λύσεις πριν αναλάβει κυβέρνηση. Και θα είχε στείλει το κατάλληλο στέλεχος του κόμματος με γνώση πάνω στον
συγκεκριμένο χώρο του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου.

Ξεβράκωτος ανέλαβε την κυβέρνηση ο Σύριζας. Άδειο μύδι. Κι αυτό που κάνει ο Κοντονής είναι να δείξει πως.. κάτι κάνει. Λυπηρό. Μελαγχολικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής δεν ήθελε Μελισσανίδη