ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Γκέλα μεγατόνων του Κοντονή. Επέτρεψε να γίνει με κόσμο το ματσάκι κυπέλλου Πανιώνιος-Ηρακλής. Και βεγγαλικά πέσανε, και ρουκέτες στον αγωνιστικό χώρο, και οπαδοί του Ηρακλή ήταν στο γήπεδο.

Κανονικά ο υφυπουργός αθλητισμού πρέπει να απαγορεύσει την παρουσία θεατών στη ρεβάνς κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Με ποιες εγγυήσεις μπορεί να είναι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα εξελιχθεί ομαλά. Εκτός κι αν θαρρεί ότι είναι μια φιλική αναμέτρηση των δύο υποψήφιων πρωταθλητών, της Α και της Β εθνικής. Ένα γιορταστικό σούπερ καπ.

Να διεξαχθεί, λοιπόν, το ντέρμπυ ΑΕΚ- Ολυμπιακός χωρίς κόσμο ή, να αναβληθεί το παιχνίδι. Πάνω απ όλα η κυβέρνηση να δείξει το… δυναμισμό της. Την αποφασιστικότητά της. Ότι κλείνει την πόρτα στην αλητεία των γηπέδων. Ότι είναι μια κυβέρνηση εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Ότι ο Σύριζα προέρχεται από άλλη κοινωνία, εκτός Ελλάδος.

Αλήθεια, αστυνομία θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός; Ο υπουργός δημοσίας τάξεως έχει ήδη ταχθεί κατά της παρουσίας των μπάτσων στα γήπεδα. Λέμε και
ξελέμε είναι η δουλειά;

Δεν είναι αρκετή η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο άνθρωπος για να μην κατηγορηθεί πάλι, ότι προκαλεί τον κόσμο, απεφάσισε να μην είναι στο γήπεδο. Είναι πράγματι αυτή μια προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού στο όνομα των... μέτρων της κυβέρνησης. Φτάνει, όμως, η απουσία του Μαρινάκη για να διασφαλισθεί η πολιτισμένη γηπεδική συμπεριφορά των φιλάθλων;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής δεν ήθελε Μελισσανίδη