Η «ΘΥΡΑ 13» ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΘΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑ»

πηγή: Intime
 

Είμαστε για κλωτσές. Μιλάμε για το απόλυτο κατάντημα. Αν συνέβαινε πριν από χρόνια αυτό το απίθανο γεγονός, να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση όχι η αντιπολίτευση στη Βουλή αλλά ένας «Σύνδεσμος Φιλάθλων» θα το θεωρούσαμε άξιο να το σατυρίσουν οι Ράδιο Αρβύλα, ο Τζίμης Πανούσης, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Εκεί φθάσαμε. Δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία αν είναι σωστά αυτά που λέει η Θύρα 13, που αυτοχαρακτηρίζεται ο προστάτης του Παναθηναϊκού. Και δίκαια να διαμαρτύρεται η Θύρα 13 αυτό που μετράει είναι ότι στην Ελλάδα των κομμάτων υπάρχει έλλειμμα πολιτικής, που το καλύπτουν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων. «Ουάου» που θα έλεγε και ο ξυρισμένος.

Παρένθεση. Παραμύθι προστασία πουλάει η Θ.13 για λογαριασμού του Παναθηναϊκού όταν η ίδια παραδέχεται ότι 20 χρόνια η ομάδα είναι θύμα της εγκληματικής οργάνωσης. Κλείνει η παρένθεση.

Τι αναφέρει με δυο λόγια η κάργα στην πολιτικοποίηση ανακοίνωση της Θύρας 13 ενάντια στον Σύριζα; Αν θέλετε σαν κυβέρνηση να πατάξετε τη βία μην ασχολείστε με εμάς που τα κάνουμε μπουρδέλο στο γήπεδο. Δεν φταίμε εμείς. Φταίει η εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο και προχωρήστε δικαστικά όλα αυτά που έχουν βρει οι εισαγγελείς και παραμένουν στα συρτάρια τους.

Διαβάστε ακόμα:

«Εγκληματική οργάνωση» και κατά της εφορίας